Pełna torba śmieci, może by się nauczyć zdjęcia robić?
lRem napisał/a:Do tego dochodzi ubezpieczenie (według pierwszego źródła informacji na początek stawka dla mnie to około 1000 euro rocznie)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Cytat....choć to bardziej wieś przypomina, na Lazurowym Wybrzeżu... ustawione na moją oklicę
Cytatbardzo mało jeżdżenia (na oko do 200km miesięcznie)
Cytatsamochód ma mi służyć przez jakieś 8 miesięcy, potem pewnie poleci dalej
mygosia napisał/a:lRemo Tico na gaz - wiem wiem co sobie myslicie, tez tak sadze, ale faktem jest, ze pali 4l gazu na 100km.
Kiedyś opentany, teraz się kanonizuje
Kanunier 50D + 17-40/4 L + 70-200/4 L + 85/1.8 + 100/2.8 Macro + 430EX II
mygosia napisał/a:Dwa - nie jestem pewna jak z gazem za granica...
no_name napisał/a:Samo przygonienie tego z Polski do Francji nabije mu na liczniku zakładany przebieg przez 8 miesięcy
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
lRem napisał/a:czy z roku 1999 i ponad 110k to już źle?
Cytat
* wszystkie legendy o Francuskich kierowcach są prawdziwe
lRem napisał/a:będzie to pierwszy samochód, nie ma pod ręką nikogo z dużym doświadczeniem
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
mygosia napisał/a:lRem, najbardziej oszczedne auto o jakim slyszalam, to Tico na gaz - wiem wiem co sobie myslicie, tez tak sadze, ale faktem jest, ze pali 4l gazu na 100km.
Czesci tanie jak barszcz.
Tylko, ze zupelnie nie oplacaloby sie Ci go gazowac. Dwa - nie jestem pewna jak z gazem za granica...
15-35-70 ltd
tak sobie chodzę i pstrykam... i pstrykam...
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
fotonami kreśle swój świat...
Załamanie... chyba nie mam talentu.
lRem napisał/a:Dla ułatwienia podam adres lokalnych anonsów(ustawione na moją oklicę i cenę do 2000EUR):
Pentax K-X + KIT 18-55mm
Canon Powershot A640
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf