andybond  Dołączył: 13 Lip 2009
  GŁOSUJCIE NA POLKĘ
Mam wielką prośbę :!:
Mamy jeszcze szansę aby nasza dziewczyna wygrała konkurs na plakat I Love Europe.
Wystarczy wejść na stronę i oddać głos na nasz plakat(na drugim miejscu) Ten ze szklanką wypełnioną literkami.Fajnie by było gdyby studentka ASP z Poznania wygrała ten konkurs.No i oczywiście rozgłoście tę prośbę wśród znajomych.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
lepiej chyba głosować na lepszy plakat, a nie na nasz plakat :idea: :roll:

ja już oddałem głosy, jedno mnie tylko zastanawia - nie mogłem podać swojego adresu email - serwer odrzucił jako nieprawidłowy - musiałem podać zastępczny :lol:

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
Chcialem to samo napisac, zanim nie otworzylem strony, ale nasz jest zdecydowanie najlepszy. Bardzo dobry i czysty przekaz, bez dziecinnego epatowania flagami i hermetycznej symboliki. Bardzo dobry.

opiszon napisał/a:
lepiej chyba głosować na lepszy plakat,

Akurat w tym wypadku jedno nie przeczy drugiemu ;-)

ale jako że De gustibus non est disputandum ;-)

to uważam że takie nawoływanie do głosowania zalatuje mi wszelkimi konkursami typu "Bebiko", "Nestle", "Pampers" które od czasu do czasu przewalają się przez różnorakie fora

jestem za tym, żeby poinformować o konkursie, wyrazić opinię, ale bez próby narzucenia własnego zdania ;-)

a żeby nie było - dałem naszemu plakatowi 7 gwiazdek - ale jednemu dałem 10 ;-)

Zgoda co do gustów opiszonku.Ja tylko zareagowałem na informację Andrzeja Turskiego we wczorajszej Panoramie.Hiszpanie po prostu zorganizowali ogólnokrajową kampanię promocyjną na pewno nie zachęcając do głosowania na najlepszą pracę tylko na......... ;-)

andybond napisał/a:
Hiszpanie po prostu zorganizowali ogólnokrajową kampanię promocyjną na pewno nie zachęcając do głosowania na najlepszą pracę tylko na.........

a to już nie nasz problem, tylko problem Hiszpanów, jakiego kaca moralnego (tzw. moralniaka) będą mieli po ewentualnej wygranej swojego reprezentanta

uważam że powinniśmy się starać zachować chociaż pozory obiektywizmu

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
opiszon, racja. Ale niestety ten konkurs jest tak beznadziejnie skonstruowany, że niewiele w nim miejsca na obiektywizm. Ja tam w ogóle bojkotuję całą akcję i nie głosuję na nic.

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
opiszon napisał/a:
jakiego kaca moralnego (tzw. moralniaka) będą mieli po ewentualnej wygranej swojego reprezentanta
optymista . :evilsmile:

Cytat
optymista .

mogą nie mieć, albo mieć, ale właśnie to nie jest mój problem :-P

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
andybond napisał/a:
wejść na TĄ stronę

Litości. Źle użyty zaimek strasznie razi - szczególnie napisany wielkimi literami, kiedy nie może się ukryć pomiędzy resztą wyrazów w zdaniu :-)

PS. Z tego co pamiętam, to zwracanie uwagi na błędy na forum zostało kiedyś po długiej dyskusji dozwolone.

Poprawione sorki :oops:

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
A ja zagłosowałem, bo pomysł mi się podoba.

ulro  Dołączył: 14 Lip 2009
A mi się żaden plakat nie podoba, więc nie głosuję. Polski plakat kojarzy mi się z tanim piwem, absolutnie tego nie kupuję.

BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
a mnie tylko polski się podoba.
No jeszcze fajny jest ten z pomalowanym brukiem.

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
andybond, Po tytule sądziłem, ze to jakiś nowy konkurs tańca i polka Ci się najbardziej podoba, chociaż ja wolę naszego krakowiaka.

[ Dodano: 2010-01-25, 16:37 ]
Poważnie, to szklanka wywołuje mi alkoholowe skojarzenia.
A w ogóle tytuł konkursu mi się nie podoba. Bo to tak, jakbyśmy nie mieli własnych - europejskich pomysłów, tylko wszystko małpowali z Ameryki (pierwowzór "I love NY").

paweł p  Dołączył: 20 Lis 2008
Ciekawe, że można kilka razy głosować - zagłosowałem raz po polsku, raz po angielsku :mrgreen: po co to robić takie konkursy :?:

SeizeThePicture  Dołączył: 07 Lis 2009
Normalnie czytam i ... Eurowizja pełną gębą. :-P

ulro napisał/a:
Polski plakat kojarzy mi się z tanim piwem

emigrant napisał/a:
Poważnie, to szklanka wywołuje mi alkoholowe skojarzenia.

Przywożą gwałciciela na badania psychiatryczne i lekarz przystępuje do testów.Pokazuje mu narysowany trójkąt i pyta z czym mu się kojarzy
-Z kobiecym łonem-odpowiada badany
Lekarz pokazuje mu kółko i ponawia pytanie.
-Z kobiecym łonem-pada odpowiedź.
Podobne odpowiedzi padają w przypadku prostokąta,kwadratu,romba i trapezu.
Lekarz diagnozuje pacjenta
-Jest pan niebezpiecznym zboczeńcem
Na to gwałciciel
-Ja zboczeniec?! A kto mi te wszystkie świństwa przed chwilą pokazywał?!

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
andybond, To na plakacie, to jest zdecydowanie tzw. pokal, czyli szklanka do piwa. Oczywiście można do niej nalać "mix" owocowy, a z kieliszka do koniaku można pić jogurt o smaku czekoladowym.

Skocz do: