6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Myślisz, ze jak w sklepie kupisz, to są to sprawdzone sztuki na przypadłość FF/BF ? Wszędzie się może zdarzyć.TomiTom napisał/a:aha zakupy z Allegro odpadają bo boje się że te tanie to odpady z ff/bf :) ale ja jestem uprzedzony :)
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Myślisz, ze jak w sklepie kupisz, to są to sprawdzone sztuki na przypadłość FF/BF ? Wszędzie się może zdarzyć.TomiTom napisał/a:aha zakupy z Allegro odpadają bo boje się że te tanie to odpady z ff/bf :) ale ja jestem uprzedzony :)
Może tak byćTomiTom napisał/a:nie nie nie o to chodzi że sprawdzają ale może zapodają te co ludziska odnosili
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Kcysiu napisał/a:Jesli nie zaopatrzysz się w aparacik w firmie Aster, to polecam CI odwiedzenie tej stronki:
http://www.skapiec.pl/
Znajdziesz tam najnizsze ceny jakie sa w sklepach oraz opinie kupujacych o tych punktach sprzedazy. Uwazam ze warto rzucic tam okiem![]()
![]()
argawen napisał/a:Może tak byćTomiTom napisał/a:nie nie nie o to chodzi że sprawdzają ale może zapodają te co ludziska odnosili![]()
Pozdro Marcin
K100D+dualKit+M50/1,4+Metz48-AF-1P
Nie zgodze się z tobą. Czasami klient chce włączyć aparat przed zakupem, niestety nie pasuje mu, nie kupuje. Kupując w sklepie netowym masz 10 dni na zwrot towaru. Z pewnością klienci otwierają pudełko, by sprawdzić aparat, pobawić się z nim chwilę. Potem mogą go odesłać do sklepu, jeśli nie spełnia ich oczekiwań. Nie oznacza to, że aparat jest uszkodzony lub nie posiada wszystkich akcesoriów. Moja Kasetka była nowiusieńka i miała BF. Nie ma reguły. Poza tym jeśli jedno body źle współpracuje z określonym szkłem, to nie znaczy, że będzie tak z innym obiektywem.cypis napisał/a:Raczej nie może jeśli produkt jest oryginalnie zapakowany. A jeśli był wyjmowany z pudełka to raczej da się to rozpoznać.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"
argawen napisał/a:Nie zgodze się z tobą.
Dam przykład. Piotr Sawicki z Astera sprawdził większość ( przynajmniej tak twierdziłcypis napisał/a:ale z czym tu się nie zgadzać? Po prostu napisałem, że jeśli produkt jest oryginalnie zapakowany, pozaklejany itp. to raczej widać, że nikt go nie ruszał i tyle.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
argawen napisał/a:Szczerze mówiąc niepotrzebnie o tym dyskutujemy![]()
.
piotrecius napisał/a:W Saturnie w Krakowie (właśnie dzwoniłem) zostały już tylko kasetki w zastawie dualkit.
piotrecius napisał/a:Ale Zonk![]()
W Saturnie w Krakowie (właśnie dzwoniłem) zostały już tylko kasetki w zastawie dualkit. Z jednym DA 18-55 za 2200 już nie ma, a nie chcą dualkitów oddzielać.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again