Parowóz, widziałem parowóz!!!
Portfolio: http://dariusz.majgier.pl/
Portrety Uliczne Nieznajomych: http://dariusz.majgier.pl/portrety/
Sercu bliski Beskid Niski.
www.beskid-niski.pl
Kompendium wiedzy o Beskidzie Niskim,
górach, ludziach, historii i architekturze.
Ijon napisał/a:Czy "ona jest bardzo dobra, ta koncepcja"?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
A jaką kaburę miałeś? Zastanawiam się nadTamrac Travel Zoom 4 która spełnia jeszcze jeden warunek - pokrywa jest zapinana na klamrę, oprócz zamka.l_uka napisał/a:lazilem z plecakiem i tak wlasnie przypieta kabura - do pasa biodrowego
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:A jaką kaburę miałeś?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Ijon napisał/a:Chciałbym wygodnie nosić lustrzankę w czasie wycieczek na których noszę duży (80 l) plecak.
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
rychu napisał/a:Kabura przypięta do pasa biodrowego ma duży minus w postaci konieczności zwracania szczególnej uwagi w momencie ściągania plecaka, a w różnych warunkach i miejscach to się robi, z różną delikatnością, a trudno za każdym razem odpinać jeszcze kaburę.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Tok'Ra napisał/a:Ale gdy tak zrobimy, mam obawe, ze dekielek się zsunie i moze porysowac szklo przedniej soczewki obiektywu.
mygosia napisał/a:A tak to spoko
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Adampio napisał/a:aparat w kaburze zaczepionej do pasa biodrowego jest super dostepny ale niestety pierwszy leci na glebe jak się zdejmuje plecak, a jak się plecak aklada to się kabura mocno dynda
K10D; LX
Vivitar S1 105/2,5; Sigma 135-400/4,5-5,6; D-xenon 18-55/3,5-5,6; SMC A 35/2,8; SMC A 28/2,8; SMC M 50/1,4 +parę innych
Metz 32 MZ3; Pentax 540 FGZ; Slik PRO 713 CF; Slik SBH 280