LX | M20/4 M28/2.8 K28/3.5 M35/2 M40/2.8 M50/1.4 K55/1.8 M85/2 K135/2.5 M150/3.5 A70-210/4
K10D K-5 | DA16-45/4 S20/1.8 FA35/2 FA50/1.4 FA77/1.8Ltd T90/2.8 F70-210/4-5.6
Bronica ETR | 75/2.8 150/3.5
Cambo
mYchacz napisał/a:Nie nie, wystarczy mi obcojęzycznych instrukcjidziekuje bardzo Będe się posiłkował polską instrukcją do MZ 60
![]()
GrzegorzQ
przedwczoraj MZ-30, wczoraj ZX-L, dziś K100D
+360FGZ+ Tamron 18-250, stara portretówka, pierścienie, konwerter 2x i ... starcza
mYchacz napisał/a:Jak w temacie poszukuję instrukcji w języku polskim do MZ-50
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Nawet ją zeskanował dawno temu, ale nie miał czasu obrobić skanówmilo napisał/a:mial ja skanowac...
szkło w połowie pełne
W imieniu swoim oraz całej Internetowej społeczności mówię senkju :).Jarek Dabrowski napisał/a:Już jest tu:
szkło w połowie pełne
szkło w połowie pełne
Najpierw Było M42 Potem K > F czyżby czas na EF ?
szkło w połowie pełne
PiotruśP napisał/a:qnio, witaj! Dzięki za wrzucenie na serwer - na pewno się przyda. Co do jakości to niestety skanowałem kserówkę ;).
Pozdrówka
qnio, podaj proszę namiary na tego cwaniaka. To jest ta sama instrukcja, którą ja skanowałem, ale nie brałem za to ani złotówki (bo i niby za co?). Porównaj co pisałem w starym poście o rozmiarze dpi i wielkości w MB.qnio napisał/a:Niestety nie widziałem Twojej wersji bo nie dałem rady ściągnąć a chciałem zobaczyć czy nie jest lepsza od mojej. Wstawiłem swoją wersję którą kiedyś "kupiłem" za![]()
od kolesia na necie. Gość miał tego sporo do różnego sprzętu i albo wymieniał na inne instrukcje albo brał jakąś drobną kaskę na
za fatygę
![]()
Chociaż jest straszna jakościowo to można się raczej doczytać. Zainteresowani dadzą sobie radę. Jak ktoś chce to spróbuję przerobić na pdf'a
szkło w połowie pełne
O zgrozo...
PiotruśP napisał/a:qnio, podaj proszę namiary na tego cwaniaka. To jest ta sama instrukcja, którą ja skanowałem, ale nie brałem za to ani złotówki (bo i niby za co?). Porównaj co pisałem w starym poście o rozmiarze dpi i wielkości w MB.
Wku...łem się teraz![]()
![]()
![]()
Za fatygę brał kasę, echhh ...![]()