"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
Benek napisał/a:Ciekawy off-top poświęcony filmowaniu naszymi Pentaksami jest tutaj:
K-5, K-5IIs, MZ-7, 6D
SMC PENTIGMAMRON DFA*17-510mm f/~2.7 u'LTD EX DC OS SDM HSM ED Di LD [IF] MACRO, 69 elementów w 59 grupach, 3729g.
A7III
"Living is easy with eyes closed"
sołtys napisał/a:jeśli w sondzie wygra "wcale", tzn. że temat lub dział nie będzie musiał powstać?
Praktica & Sonnar i takie tam inne
Skarabeusz napisał/a:... większość posiadaczy dslr nie zdaje sobie sprawy z jak przydatną funkcją ma do czynienia.
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
sołtys napisał/a:nie będzie musiał powstać?
b-bar01 napisał/a:jak na razie na tak / nie jest pół na pół.
a może nie wszyscy mają takową funkcję ?CytatŚwiadczy to głównie o tym, że większość posiadaczy dslr nie zdaje sobie sprawy z jak przydatną funkcją ma do czynienia.
mygosia napisał/a:W ogóle nie musi powstać.
Czy to, że często korzystam z funkcji zegarka w aparacie oznacza, że trzeba załozyć osobny poddział na forum fotograficznym?![]()
IMO osobny wątek [albo kilka konkretnych wątków] wystarczyłoby.
się zgadzam i popieram, ale ja nie mam owej funkcji, a jakbym miał pewnie i tak bym używał od święta.CytatSkoro to funkcja korpusu cyfrowego, to dyskusje powinny być w wątkach w dziale Korpusy cyfrowe
K-5, 18-55 WR, DA 55-300, Metz 48 AF-1
b-bar01 napisał/a:
jak na razie na tak / nie jest pół na pół.
mygosia napisał/a:Na mój gust 48:7 na "nie"
Praktica & Sonnar i takie tam inne