"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
zależy od firmware'u, >2GB SDHC w najnowszym, wcześniejsze do 2 GBMaciek napisał/a:jak duże karty obsługuje?
Maciek napisał/a:- jak z jakością AF?
Po zrobieniu kilku jpg-ów robiłem już tylko RAWy. Do obróbki polecam dziadka Lightrooma, czyli Rawshootera. DS był ostatnim którego RAWy ten program obrabiał. Bardzo zgrabny, szybki, możliwe przetwarzanie wsadowe, jednym słowem rewelka. Dlatego go wykupiło Adobe i zrobiło z niego Lightrooma za ciężką kasę. Rawshooter co najważniejsze, był freewareMaciek napisał/a:jak z jakością jpg-ów? czy ew. robiąc w raw-ach można potem sobie jakimś softem automatycznie je przerobić
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
No właśnie. Wiedziałem, że o czymś zapomniałem.rychu napisał/a:świetna praca ze starymi lampami TTL.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
K5-II, GX-1s +xy kg szkiełek
Potwierdzam w 100%. Taki stateczny, dokładny, starszy dżentelmen, gdy te nowsze aefy to taka roztrzepana, znerwicowana młodzież.Dada napisał/a:Jak kiedyś trafi, jest super ostro. W moim nie wiedziałem co to jest FF/BF. Serio, to nie jest tragicznie. Po prostu jest wolny (bardzo), ale raczej się nie myli.
Etam.Dada napisał/a:Szumy no są, tak od 800 ISO duże, ale do 400 da się wytrzymać.
Pewnie miałeś jakieś chwilowe zaćmienie.Jarek Dabrowski napisał/a:No i po co ja go sprzedawałem?
bo K-r to przy nim szybsza aleJarek Dabrowski napisał/a:stateczny, dokładny, starszy dżentelmen
Jarek Dabrowski napisał/a:roztrzepana, znerwicowana młodzież
K-r, 16/2, 35/2, 105/2.5 i z rzadka inne...
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Maciek napisał/a:jak z jakością AF?
pawel1967 napisał/a:Stary DS po wyjęciu baterii natychmiast wymaga ustawienia czasu
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
pawel1967 napisał/a:po wyjęciu baterii natychmiast wymaga ustawienia czasu
Już się chyba wszyscy przyzwyczaili, że u Ciebie większość rzeczy działa inaczej.pawel1967 napisał/a:Stary DS po wyjęciu baterii natychmiast wymaga ustawienia czasu .
Pentax 645, MX, MZ5, Z1p, Ds, K-1, K-01, 750z, Q
Acer napisał/a:ja DS-a kupiłem na jesień 2010 roku za 500 zł z kitem, przebieg coś koło 24 tyś. w tym tylko chińska matówka z klinem i czasem nie załapujące e-pokrętło
Acer napisał/a:ja rozmyślam od czasu zakupu K-r czy sprzedać DS-a i jak coś ile mógłbym wziąć, ostatnio naprawiłem e-pokrętło, ale z ciekawości sprawdziłem licznik no i mam 42 tys. a o ewentualnej cenie za body myślałem coś poniżej 400 zł
Aparaty szczęścia nie dają...
gebi napisał/a:nie wiem czy bawią Cię testy
Generic napisał/a:Oja, to ten mój? o-)
K-r, 16/2, 35/2, 105/2.5 i z rzadka inne...