LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Jak to mówią i piszą stare, ale jare i współczesnym produktom do nich bardzo daleko;CytatSwoje Tannoye M2 napedzam dwudziestokilkuletnim wzmakiem Sony kupionym jeszcze szkole średniej...
Amplitunera 5.1 notabene Pioneer'a pozbyłem się najszybciej jak tylko mogłem (dla mnie jako zatwardziałego starego stereo maniaka dźwiękowo było tragicznie, ale może już nie ten słuch);Spinner napisał/a:Jedna opcja mówi kupić amplituner 5,1
Sprzęt niestety najlepiej "obsłuchać" osobiście nausznie, bo gusta są przeróżne (mi na przykład za chiny ludowe nie odpowiadają japońskie wzmacniacze), więc polecić coś trudno;Spinner napisał/a:Inną opcją jest kupić porządniejszy (lepsza jakość, więcej wejść) wzmak stereo, może coś ze starszych? Coś polecacie?
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Spinner napisał/a:a gdzie w salonach odsłuchowych maja moje Tannoyki?
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Spinner napisał/a:gdzie w salonach odsłuchowych maja moje Tannoyki?
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
k-x + kit 18-55, zenit 12XP + helios + beroflex + unigor, kodak DX 6490.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
Spinner napisał/a:Marantz
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
W czym problem podłączyć je do wyjścia CD/gramofonu lub czegoś innego? ... to nie jest kwestia wiary :PADestroyer napisał/a:Zbynio napisał/a:Microlab Solo 7c
Za opiszon, to nie są kolumny do wierzy stereo...
Podłączysz bez problemu ;) (nie takie rzeczy robiło się ze szwagrem po pijoku)opiszon napisał/a:Zbynio, ale te Microlaby, jak duże by nie były, to są głośniczki komputerowe - nie podłączysz ich do normalnego zestawu stereo
Łoj tam, łoj tam ... zależy do czego by porównać. W porównaniu do pewnych dzisiejszych kolumn to one "nie grają" ;)ADestroyer napisał/a:W zasadzie to tak trochę obok tematu, ale:
Jak to mówią i piszą stare, ale jare i współczesnym produktom do nich bardzo daleko;CytatSwoje Tannoye M2 napedzam dwudziestokilkuletnim wzmakiem Sony kupionym jeszcze szkole średniej...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Właściwie to kiedyś kupiłem KEF Q1 nowe za 918zł (promocja) ;) ... a z drugiej ręki ... hmm ... Usher S520? (nie wiem czy nadal jest na nie tzw. "moda" powodująca podbicie ceny)Spinner napisał/a:Ok, komplet dwóch M2ek w idealnym stanie to jakieś 600-800zł z drugiej reki - masz jakąś lepszą alternatywę w tej cenie?
Spinner napisał/a:BTW - czy kumpela podłączy gramofon do amplitunera 5.1? Kiedys, przy wzmakach stereo byly specjalne wejscia "phono" a teraz? Piezo i magneto - w tym byl problem zdaje sie...
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE