Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Od pewnego czasu pracuję tym
Jego Wysokość K10D, 43/1.9 Limited:), SMC 105/2.8 :) 16-45 DA, SMC Tak 50 1.4, 50-200 DA, AF 360 FGZ
spox73 napisał/a:spokojnie konkurować z kobiecymi piersiamiJak się człowiek dorwie to nie przestanie póki bateria nie padnie...
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Meggido napisał/a:mygosia, ślicznie wyglądasz...
Witaj. Lejesz miód na moje sercespox73 napisał/a:Nabyłem w drodze kupna ;) za dobre pieniądze (Kocham Stany i ich podatki) i jestem baaaardzo zadowolony. Jakość zdjęć jest doskonała.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Tobie dogrzało i się negliżujesz, a ja chyba muszę ten wątek matrymonialny zamknąć, bo się rzucą...CytatOch dziękuję. To przez tą wiosnę
| Pentax Z-1p | MX | FA*24/2.0 | FA 77/1.8 Ltd |
| Pentax 645n | FishEye 30/3.5 | FA645 45-85/4.5 | FA645 80-160/4.5 | FA645 200/4 | Voigtländer 6x9 |
| Pentax 67 | 6x7SMC 55/3.5 | 67SMC 105/2.4 |
| Contax G1 | Contax G2 | Biogon T* 28/2.8 | Planar T* 45/2.0 |
| Provia 100F | Provia 400F | HP5+ | TriX | Delta 100 | Waidodayo!
CytatMeggido napisał/a:
mygosia, ślicznie wyglądasz...
Och dziękuję. To przez tą wiosnę
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Jego Wysokość K10D, 43/1.9 Limited:), SMC 105/2.8 :) 16-45 DA, SMC Tak 50 1.4, 50-200 DA, AF 360 FGZ
matb napisał/a:kupiłeś budżetową kasetkę zamiast wypasionego SONY Alfa??? Naprawdę? I jeszcze jesteś z tego zadowolony?![]()
![]()
To fakty i dużo większe są również szumu z tejże wypasionej 10 mln matrycy,a i czułość jest u soniaka tylko do 1600, które i tak jest bezużyteczne,patrz zdanie wyżej.matb napisał/a:Przecięż sony ma większą matrycę
Który działa dobrze tylko na papierze,ah ten nowoczesny marketing.matb napisał/a:system usuwania kurzu
Jeżeli 2,5 cala w soniaku jest większe od 2,5 cala w Pentaxie to pewnie masz racje.matb napisał/a:większy wyświetlacz LCD
No jak sobie ktoś zaświeci latareczką na pokrętło ustawiania trybów,to rzeczywiście.matb napisał/a:podświetlanie górnego wyświetlacza
Coś tam do niego jest,ale ja zaprojektuje lepszy do kasetki.matb napisał/a:dostępny grip
To fakt jedziesz po ziemniaki i mydło a przy okazji kupujesz sonominolte.matb napisał/a:No i można go w każdym centrum handlowym kupić. A pentaxa nie![]()
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką