bynon napisał/a:Witam!
Czy ktos moze wie o istnnieniu adaptera ktory pozwala na podlaczenie obietywu systemu olympus OM do body pentaxa?
ciagle mam nadzieje, ze nie jest tak, ze jak czegos nie ma w google to to nie istnieje...
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:jest coś takiego ale tylko w drugą stronę om-pentax.
co ma malutki sens w cyfrze ,bo wyostrzyć na 3/4 to niemożliwość :)
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Ijon napisał/a:guerilla napisał/a:jest coś takiego ale tylko w drugą stronę om-pentax.
co ma malutki sens w cyfrze ,bo wyostrzyć na 3/4 to niemożliwość :)
Ale zdaje się, że bynon pytał o adapter do analogowego bagnetu Olympusa, a nie do bagnetu 3/4.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:to chyba nie ma sensu dalej szukać.
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Tekst podpisu
K10D + smc-fa 1.4/50
Za 62 Euro ? Bez sensu przy cenach obiektywów manualnych.malik78 napisał/a:Może ktoś już to próbował??
Zależy jakie. Większość równoważnych szkieł Pentaksa jest lepsza, i co śmieszniejsze na rynku wtórnym tańsza.malik78 napisał/a:mam kilka Zuiko w szafie... przecież to są extra szkiełka!
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
mily napisał/a:radzilbym tez przeszukac ebay.de i ebay.co.uk - wiele dziwnych przejsciowek tam mozna znalezc, ktore nie wystepuja w pl - przykladowo PK/eos - inna sprawa, ze ceny zaporowe, bo przecietnie 40euro za przejsciowke.
Dada napisał/a:[(...)
[ Dodano: 2011-05-12, 21:41 ]
Zależy jakie. Większość równoważnych szkieł Pentaksa jest lepsza, i co śmieszniejsze na rynku wtórnym tańsza.malik78 napisał/a:mam kilka Zuiko w szafie... przecież to są extra szkiełka!
pozdr. wojtek
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka