pozdrawiam,
dzerrry
Pozdrawiam,
dialer
K-5, K10D, Ds, MZ7, MZ30, Zorki 4K+Jupiter 8
DA 16-45, DA 18-55,FA 28-105 3.2-4.5, Tamron 75-300/4-5,6 , SMC-A 50/1,7, Jupiter 37A 135/3,5
Samsung SEF-36PZF; Soligor PZ-42 AF
Właściwie to tref, który lubi ankiety, mógłby w ramach uaktualnienia grupy pleśniaków zrobić małą ankietę do celów marketingowo-statystycznych na temat liczebności ważniejszych , lub rzadszych sprzętów - bo w stopkach to nie wszystko się ujawnia.Np ile wśród użytkowników Forum jest K10, LX, ME super, Spotmaticów lub coś w tym rodzaju .CytatPodejrzewam,że wśród członków forum nie zliczy się 100-tki właścicieli Pentaxów ME Super.
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
dzerry napisał/a:http://www.aki-asahi.com/store/html/moltopren/foam.php
10 dolarow (przesylka wliczona), a starczy lekko liczac na 100 sztuk ME Super.
dz.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Serdecznie wszystkim dziekuje za pomoc.Wczoraj wieczorem znalazłem stargego fachowca powiedział,że mi to zrobi i nie bądzie to uszczelnienie ze sznurka.wiosna77 napisał/a:W czasie wymiany obiektywu w moim aparacie Pentax ME Super stwerdziłem,że wąski pasek ciemnej gąbki który tłumi uderzenie lustra w trakcie spustu migawki jest w kilku miejscach wykruszony-są widoczne ubytki.Z mojego doświadczenia wynika że wszelkiego rodzaju gąbki po kilku albo już kilkunastu latach ulegają "korozji"krusza się i stają się lepkie w dotknięciu.Proszę w związku w powyższym o pomoc polegającą na podpowiedzi jak samemu wymienić ten ważny element,jakiej użyć nowej gąbki,czym ją kleić .Wiem ,ze wszelkie kleje nitro powoduja rozpuszczanie gąbki.Wszelkie podpowiedzi będą przeze mnie mile widziane na forum a podejrzewam ,ze jeszcze ktoś może skorzystać.Pozdrawiam wiosna 77.Chodzi mi o krajowe realia.
Pozdrawiam, emigrant.
F100, SB80DX, SB30, N 20/2.8, N 50/1.8D, N 85/1.8D
emigrant napisał/a:guerilla, Przyznaj się, który to "serwis" we Wrocławiu tak fachowo Cię obsłużył, bo już się wybierałem na Kazimierza Wlk.?
Czuję, że będę musiał wreszcie zadzwonić do p. Rendaszki i wysłać puchę.
modern art = i could do that + yes, but you didn't
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
CanisLupus napisał/a:kupiłbym czerwoną skórkę z jaszczura
Pozdrawiam, emigrant.
CanisLupus napisał/a:te skórki to są raczej sztuczne
Pozdrawiam, emigrant.
Cambo