Jarek Dabrowski napisał/a:Noel, chyba nie zrozumiałaś.
dan napisał/a:bEEf, a to nie milo go kupil?![]()
Cambo
Cytataha, bo myslalem, ze się rozmnozyly przez paczkowanie
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Kompensacja na 0, wtedy guzik po lewej powinien dać się delikatnie wcisnąć. Przy wciśniętym, kręcisz tym ząbkowanym pierścieniem najbliższym bagnetu, najlepiej mi wychodzi zaczepiając paznokciem od spodu, pod szkłem, on chyba specjalnie trochę wystaje.noel napisał/a:To jak to jest z tym K2, co tam trzeba nacisnąć/przesunąć żeby nie było problemu?
Jarek Dabrowski napisał/a:Kompensacja na 0, wtedy guzik po lewej powinien dać się delikatnie wcisnąć. Przy wciśniętym, kręcisz tym ząbkowanym pierścieniem najbliższym bagnetu, najlepiej mi wychodzi zaczepiając paznokciem od spodu, pod szkłem, on chyba specjalnie trochę wystaje.
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
CytatPotrzebuję chętnego do pokoju hotelowego na PPD. Żona musiała zrezygnować z wyjazdu.
Cambo
milo napisał/a:CytatPotrzebuję chętnego do pokoju hotelowego na PPD. Żona musiała zrezygnować z wyjazdu.
bEEf moze pojedziesz? :P
stopka
\Aspius napisał/a:... w roli zony ? hehe ;)
Cambo
milo napisał/a:CytatPotrzebuję chętnego do pokoju hotelowego na PPD. Żona musiała zrezygnować z wyjazdu.
bEEf moze pojedziesz? :P
bEEf napisał/a:Nie tym razem. W przyszłym roku, i to w roli męża, a nie żony![]()
![]()
Cambo
bEEf napisał/a:milo, przejrzałeś mnieAle nie dokońca. Czekam na wersję d40XXX, która będzie miała 18MPix i program tematyczny "dwie mleczne krowy we mgle a w tle posępny komin elektrociepłowni Siekierki". Podobno dla utrzymania ceny mają usunąć lustro, a spust migawki zamienić na jedną z opcji w menu - ale i tak będzie wypas.
Cambo
noel napisał/a:Pozostaje tylko zapytać, dlaczego dziś się takiego sprzętu już nie robi?
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
C + M
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F