Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:Usługa Historia Online jest niedostępna w domenie pentax.org.pl"
diplodok napisał/a:czy to znaczy ze google nie bedzie mialo mozliwoaci zbierania informacji o moich poczynanaich w sieci czy ze po prostu nie moge tego wylaczyc?
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
PiotrR napisał/a:sprawdziłem na koncie syna (on jeszcze nie korzysta, ale "zaklepałem" mu dobry adres, jak się urodził)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
PiotrR napisał/a:Co ciekawe, jakiś czas temu przez przypadek się przekonałem, że jak ktoś wyśle na imięnazwisko@gmail.com, to też do mnie dochodzi. I do dziś nie wiem, czy zakładając konto, założyłem sobie taki alias i o tym zapomniałem, czy gmail zrobił to za mnie.