Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
No to musisz kolegę rozczarować, bo pierwsza lustrzanka powstała w roku 1928 a firma canon pod tą nazwą dopiero w 1935.pentajar napisał/a:znam canoniarza, który jest przekonany, że firma Canon wymyśliła lustrzanki.
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
Pentax K-5 Tamron 17-50 F2,8 Sigma 70-200 F2,8 Pentax DA 18-55 WR Pentax-M 50 F1,4 Pentax AF-540
pentajar napisał/a:ja to wiem, ale czasami uświadamianie innych nie jest ani potrzebne, ani sensowne...
K-3, K-5 i parę słoików po musztardzie.
http://500px.com/jarekc
----------------------------------
Kocham robić to, co robię, nic innego nie umiem,
polityki nie kumam, filozofii nie rozumiem.
wuzet napisał/a:Panowie, nie śmiecić juz w czyimś wątku !! Nieładnie tak.
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:jeśli dobrze pamiętam to lustro samopowrotne, dźwignia naciągu filmu i migawki, może przysłona automatyczna.
Yeti napisał/a:Canonem (tego ostatnigo to nie lubię, nie wiem dlaczego)
"Przychodzi baba do pasmanterii..."
Awatar przedstawia buraka pastewnego.
Yeti napisał/a:Trochę żal mi tej "naszej" firmy, bo zawsze była niezwykle innowacyjna, ale jakoś zawsze także zostawała za Nikonem i Canonem
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
LX, *istD, K10D i szkła, szkła, szkła ... + Pentaxy Staruszki