Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Stały czas do lampy błyskowej.rembed napisał/a:od czego jest 100x
Korekta naświetlania 1/2 - 2 razy mniej, 2x 2 razy więcej itp.rembed napisał/a:x1/4, x1/2, x1, x2 itd do czego służą te nastawy?
Ustawienie czułości filmu w ISO.rembed napisał/a:są te ustawienia (chyba) kliszy. Te z przedziałem od 12 do 1600?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Cytatplwk Tu masz instrukcję http://www.butkus.org/chi...e/pentax_me.htm
Nie.rembed napisał/a:nie można ściągać obiektywu gdy mamy założoną klisze bo można ją prześwietlić. Wydaje mi się to troche bzdurne ale czy to prawda?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
Tak, to bzdura.CytatWydaje mi się to troche bzdurne ale czy to prawda?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
CytatTylko wiesz, jak kupisz sobie film o czułości 100 iso to w analogu ustawiasz tam 100 iso. Żeby światłomierz wiedział, do jakiego filmu ma się dostosować.
Jak sobie ustawisz na 1600 i tak będziesz robił zdjęcia, to na wszystkich zdjęciach będziesz miał to samo.
Czekoladową polewę do piernika, bez kolorowej posypki.
CytatNie.
CytatTak, to bzdura.
Z grubsza rzecz ujmując, to ten, który ma być ostry na zdjęciuAlmach9 napisał/a:Ktory punkt w wizjerze musi byc ostry??