Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
HOMINIBUS PLENUM, AMICIS VACUUM
Nazwany napisał/a:Proszę pokazać przykład.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
diplodok napisał/a:www.fotovideojanik.pl
Pentax K-r - 10-20 l 30 l 55 l 85
Yashica Electro 35 GSN - 45
Mamiya 645E - 55 l 80
CytatCanon EOS 5D
Profesjonalna pełnoklatkowa lustrzanka cyfrowa z 12,8-megapikselową matrycą. Niestety sprzęt tej klasy sam zdjęcia nie zrobi. Po drugiej stronie obiektywu potrzeba zawodowca, profesjonalisty.
kilka puszek kilka słoików i jeden flakon
PF
diplodok napisał/a:ale to zdjecie jest u mnie niebieskie
diplodok napisał/a:gownianego tla
Benek napisał/a:No, na niektórych zdjęciach WB jest faktycznie źle ustawiony. Prawda. Ale nie też widzę powodów do wybuchu świętego oburzenia. Bywa, i tyle.
na szczescie tak zrobilem. u nas w klasie funkcjonuje teraz gielda zdjec bo rodzice wymieniaja sie swoimi zeby miec cos z komuniiBenek napisał/a:kilka zdjęć samodzielnie
Benek napisał/a:Nie wiem czy do tematyki tego wątku, i do charakteru fotografii, odniesienia fekalne są na miejscu.
diplodok napisał/a:
gownianego tla
chyba przewrazliwiony jestesBenek napisał/a:toczyć pianę z ust
O ile są jakieś RAWy.Apan06 napisał/a:A może by tak poprosić o RAW'y i samemu sobie ustawić balans skoro firma nie umie.
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Przeceniasz swoje siły.Jasiek Matacz napisał/a:diplodok, 80zł od osoby? Następnym razem mów mi- sprzęt gorszy,fotograf bez doświadczenia ale do zdjęć na tym poziomie nie trzeba nic więcej Baaa...nawet kupie sobie kompakt za 100zł z tesco i Canomatica i zrobię wam pro-cyfrowo i lomograficznie
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Przeceniasz swoje siły.Jasiek Matacz napisał/a:diplodok, 80zł od osoby? Następnym razem mów mi- sprzęt gorszy,fotograf bez doświadczenia ale do zdjęć na tym poziomie nie trzeba nic więcej Baaa...nawet kupie sobie kompakt za 100zł z tesco i Canomatica i zrobię wam pro-cyfrowo i lomograficznie
Moja strona -> Aczkolwiek
korniszon napisał/a:jorge.martinez napisał/a:Przeceniasz swoje siły.Jasiek Matacz napisał/a:diplodok, 80zł od osoby? Następnym razem mów mi- sprzęt gorszy,fotograf bez doświadczenia ale do zdjęć na tym poziomie nie trzeba nic więcej Baaa...nawet kupie sobie kompakt za 100zł z tesco i Canomatica i zrobię wam pro-cyfrowo i lomograficznie
Osmarkalem klawiature jorge,
Benek napisał/a:No, na niektórych zdjęciach WB jest faktycznie źle ustawiony. Prawda. Ale nie też widzę powodów do wybuchu świętego oburzenia. Bywa, i tyle.
Pozdrawiam
Arti