olympus -> kodak -> sony -> pentax
korc napisał/a:A tak lubiłem ten bank.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Moja strona -> Aczkolwiek
cube007 napisał/a:Problematyczne sa takie produkty - sprzedawal mBank, kase ma Benefia, a klient zmartwienie
MX, ME i same stare manuale.
Polecam www.tomaszmichalski.com
cube007 napisał/a:Problematyczne sa takie produkty - sprzedawal mBank, kase ma Benefia, a klient zmartwienie
BTW. Gdyby ktos byl zainteresowany polisolokatami (nie tylko mBank) - warto pamietac, ze takie produkty nie sa objete gwarancjami BFG. UFG (Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny) gwarantuje wyplate kwoty zdeponowanej na polisolokacie tylko do 1/2 jej wartości. Czesc ubezpieczycieli konstruuje umowy tak, ze zawiera sie je z ubezpieczycielem poza PL - w takim wypadku nie ma zadnych gwarancji.
olympus -> kodak -> sony -> pentax
K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
korc napisał/a:A tak lubiłem ten bank
Kiedyś zrobię DOBRE zdjęcie...
Robert K. napisał/a:A skoro temat banków się pojawił, to może napiszecie, który bank (ktore konto) jest wg Was warte uwagi?
The roots of education are bitter, but the fruit is sweet
K-5, S9600
Niestety, mam tylko pozytywne wspomnienia po wspolpracy z SFIMariusz_CH napisał/a:Ktoś ma jakieś doświadczenia z funduszami inwestycyjnymi w mbanku? Zwłaszcza te przykre?
Pytanie typu ktory aparat jest najlepszy Zalezy jakie masz potrzeby.Robert K. napisał/a:A skoro temat banków się pojawił, to może napiszecie, który bank (ktore konto) jest wg Was warte uwagi?
cube007 napisał/a:System transakcyjny Idea Banku jest identyczny jak system Open Finance czy Getin Online (bo to to samo) - IMO do mBanku im daleko.
K-5, S9600
pozdrawiam,
dzerrry
cube007 napisał/a:laaval - byc moze 11-letnie przyzwyczajenie robi swoje, wiec mBankowy system mam obcykany. Ja looknalem na Alior - bardzo ladne demo, takie kolorowe i faktycznie poukladane. Wole jednak darmowe m niz kolorowe a za 9PLN/miesiac (w moim przypadku - karte wg Aliora musze miec, nawet jesli nie chce).
Soosa napisał/a:Szukałem banku z rachunkiem o podobnie łatwym w obsłudze systemie transakcyjnym, no i oczywiście jak najbardziej bezpłatnym
K-5, S9600
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
K-5, S9600