NAFO expansion is non-negotiable
CzareK
Nie na takie pytania udzielano tu odpowiedzigreentrek napisał/a:Ale to forum foto...
K-5, S9600
Zdziwiłbyś się co się pojawia w szybkich pytaniachgreentrek napisał/a:Ale to forum foto...
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
CzareK
K-5, S9600
fuen napisał/a:Ruska kostka (którą dostałem jako prymusa)
CzareK
greentrek napisał/a:Rady są fachowe - MCsubi to "aktywista" NGT
MCsubi napisał/a:benzynówki jednak najrozsądniej używać na benzynie ekstrakcyjnej - na nafcie wydajność jest mniejsza
MCsubi napisał/a:metroseksualną ekipą
CzareK
niby do wszystkiego jest inne forum ale więcej tam gadżeciarzy niż prawdziwych praktyków i milion stron na dany temat.. Jak chcę się czegoś dowiedzieć to od razu walę na forum Pentaksa - dlaczego? - tu jest największe nagromadzenie rozsądnych ludzi na megabajt kwadratowy danych!greentrek napisał/a:ale jednak na forach stricte turystyczno-gadżetowych łatwiej będzie o odpowiedź
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
mcgyver napisał/a:A ja stosuję prosty wynalazek zwany "wulkanem" czyli wysoki czajnik z kominem w środku, w którym pali się tzw. bele czym, a najlepiej szyszkami i drobnymi patykami.