nowicjusz
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:Są firmy robiące taką usługę, tutaj przykładowa oferta http://www.halokolor.pl/p...a-drukarki.html
nowicjusz
Pozdrawiam
nowicjusz
Pozdrawiam
nowicjusz
Nieostra wizja, fonii brak!!!
nowicjusz
Nieostry napisał/a:Ja używam papieru ze strony p*****.pl(czy ktoś może mi wyjaśnić czemu forum moderuje automatycznie nazwę tego sklepu?)papier_do_zdjec.pl (usuń podkreślniki) Mnie do jakiś prostych wydruków amatorskich wystarcza.Drukuję od A4 do 10x15 na papierze od nich. Jak potrzebuję trochę lepiej to sięgam po A4 Epsona. Naprawdę nie jest bardz drogi, tylko trochęUżywam drukarki Epson L800, więc tusze mam oryginalne epsonowskie. Jarek Dąbrowski robi test papierów i drukarek w tym wątku: Jarkowy test drukarek
nowicjusz
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Nie ma specjalnego związku z Twoim pytaniem.
nowicjusz
Nieostry napisał/a:Ja używam papieru ze strony p*****.pl(czy ktoś może mi wyjaśnić czemu forum moderuje automatycznie nazwę tego sklepu?)papier_do_zdjec.pl (usuń podkreślniki) Mnie do jakiś prostych wydruków amatorskich wystarcza.Drukuję od A4 do 10x15 na papierze od nich. Jak potrzebuję trochę lepiej to sięgam po A4 Epsona. Naprawdę nie jest bardz drogi, tylko trochęUżywam drukarki Epson L800, więc tusze mam oryginalne epsonowskie. Jarek Dąbrowski robi test papierów i drukarek w tym wątku: Jarkowy test drukarek
nowicjusz
Nieostry napisał/a:cyberfoto.pl
Polecam cały wątek od początku.Kopalnia wiedzy. Masz tam wszystko o tanich tuszach, papierach i CISS.
Ps. wysil się trochę, bo ja znalazłem wszystkie informacje zanim kupiłem drukarkę![]()
nowicjusz