dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
5d +cały kontener szkła
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Dokładnie. Sexi.Michu napisał/a:Taki damski się wydaje...
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Chyba tak, nie wiem dokładnie.Benek napisał/a:On też ma takie megamożliwości konfiguracji oraz personalizacji guzików i pokręteł jak EM-5?
Dulux Magnolia. Super miły, jasny kremik.wuzet napisał/a:Jarek, jaki to kolor farby masz na ścianie ?
To nieuleczalny, postępujący nowotwór...Jarek Dabrowski napisał/a:Wczoraj po raz pierwszy zalęgła się u mnie myśl o pozbyciu się DSLR...
Jarek Dabrowski napisał/a:Żeby nie było to tamto, najpierw podpiąłem 43/1.9 Ltd. Wychodzi coś na kształt manualnej portretówki. Póki co, sportretowałem ulicę, za dnia i w nocy. Za dnia: pełna dziura, ISO 200, w nocy: f4, 1/3s!, ISO 3200. Wołane w Lr4.4, odszumianie kolorowe domyślne (+25), wyłączone wyostrzanie i odszumianie luminancji. Trochę wygaszone światła i przysmolone cienie. Po kilku pełny rozmiar.
Ale jak szarpie (jak deinterlace czy jak rolling shutter) i gdzie szarpie (aparat, komputer)?Benek napisał/a:obraz strasznie szarpie