Aparaty szczęścia nie dają...
Kfan napisał/a:PS
To oczywiście kompakt ale zostałem uświadomiony że dział "kompakty" dotyczy Pentaxa więc dla porządku lokuję się z tym tutaj.
FB
K-5|F70-210|DA18-55|DA12-24|Sigma400/5.6M|Tak SMC50/1.4|YML50/1.4|Son135/3.5|Kal100/2.8|Tak 200/3.5|TC1.7|Raynox 250&2020|C s100|Panas FZ38
Mam nadzieje ze podzielisz sie wynikami tego eksperymentu - szum, szumem, ale dynamika lepsza o 1-1.5EV kusi...Generic napisał/a:Wywołał bym go sobie po swojemu, wrzucił na minilaba na 20x30 i porównał do tego, co kiedyś uzyskiwałem z LX3...
Daj spokoj - ten typ tak ma na kazdym forum - walkuje non-stop to samotantal napisał/a:Możesz napisac po co wleczesz tego offtopa po całym forum ?
Generic napisał/a:Hm może pokazał byś jakiegoś RAWa z iso800/1600? Tak w warunkach oświetleniowych biurowych/domowych. Wywołał bym go sobie po swojemu, wrzucił na minilaba na 20x30 i porównał do tego, co kiedyś uzyskiwałem z LX3... Ciekawy jestem jak tam postęp w tej kwestii. Bo na dpreview widzę, że od LX5 jest odrobinę lepiej.?
Generic napisał/a:
A - i nic nie zepsuli? Dalej ze stopki można wyzwolić cokolwiek - np. chiński wyzwalacz radiowy - i na wszystkich czasach?