DeKa  Dołączył: 09 Kwi 2008
Pomoc dla schroniska zwierząt
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko takiemu tematowi.

Aby schronisko z Katowic dostało tonę karmy, to filmik poniżej musi uzyskać pół miliona wyświetleń.

Wszystko w ramach inicjatywy "Akcja taka, Tona karmy dla zwierzaka". - "Ma ona na celu uświadomienie ludziom skali problemu dotyczącego przebywających w schroniskach zwierzaków. Chcemy aby jak najwięcej osób obejrzało filmik promujący akcję, nasz cel to pół miliona! Wtedy też psy i koty dostaną od firmy Grande Cane tonę karmy. Dzięki temu chociaż część osób może się przekonać, że zamiast kupować psa czy kota, warto udać się do pobliskiego schroniska i tam znaleźć przyjaciela. Te zwierzaki znalazły się tam przez ludzi na których miały nieszczęście trafić. Dając im dom nie zmienimy świata, ale z pewnością zmienimy świat dla tej jednej istoty" - piszą o swojej akcji organizatorzy.

http://www.youtube.com/wa...ayer_embedded#!

andybond  Dołączył: 13 Lip 2009
DeKa napisał/a:
Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko takiemu tematowi.

Ja jak najbardziej na tak. Pentaksiarze,to ludzie czuli na krzywdę i bardzo wrażliwi.Warto ten temat ciągnąć,bo czasem właśnie kliknięcie czy drobny datek dla fundacji,ratuje życie zwierzętom które ze schronów idą przynajmniej do domów tymczasowych. Rożnica taka jak między domem dziecka a rodziną zastępczą.

AChmiel  Dołączył: 14 Lis 2009
Poleciłem dalej.

brykiet  Dołączyła: 24 Kwi 2009
obejrzany i udostępniony :-)

x4rd  Dołączył: 07 Mar 2012
Udostępniłem gdzie się dało. Mam nadzieję, że osiągną cel. :)

DeTe  Dołączył: 14 Maj 2008
Też obejrzałem i puściłem dalej. Trzymam kciuki!

pazuzu88  Dołączył: 14 Kwi 2011
Poszło, takie akcje z chęcią udostępniam dalej.

Skocz do: