Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Urodziny koleżanki
Właśnie dziś, kwiatuszek tego forum, osoba, co do której nikt w sumie nie jest pewien, jakiej tak naprawdę jest płci - wraz z nią samą - obchodzi urodziny.
Czegoż to moglibyśmy życzyć, temu naszemu potworkowi forumowemu?

GRZESIO  Dołączył: 05 Mar 2007
wznieśmy toast :-B

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Ojej. Kochani jesteście. Wzruszyłam się.

:-*

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
stu lat w szczęściu i miłości,
stu bez wojen i zazdrości,
sto całusów o poranku,
stu tysięcy dolców w banku.

----------------------------------
Mygosia - z Bystrej dziewczyna,
jej bystre oko i mina...
W urodzin swych dniu,
nie szczędzi "se" snu,
sobota dziś przeto, więc wina!*

W ramach nieustającej imprezy panującej na naszym forum, proponuję weekendową zabawę na cześć mygosi. Krawat obowiązkowy, staniki można zdjąć :mrgreen:

*wino - trunek niskoprocentowy spożywany podobno dla zdrowia, ale świetnie się sprawdza w procesach ciemniowych, zwłaszcza używany przez operatora korekso_wstrząsarki.

Crudo  Dołączyła: 08 Kwi 2007
mygosiu_życzę Ci,żebyś poznała dużo języków obcych...najlepiej męskich :-D

Nieznośna Crudo ;-)

emigrant  Dołączył: 20 Wrz 2006
Dołączam się do życzeń i toastu :-B :-B :-B , a jako odpowiedź na inicjatywę mygosi, proponuję, aby męska część forum zdjęła bokserki/slipy/stringi*, co niniejszym już uczyniłem. Tym samym ogłaszam Dzień Matki, jako Dzień Bez Ucisku Bieliźnianego, który ma służyć zwiększeniu liczby świętujących matek.

*niepotrzebne skreślić

sylwiusz  Dołączył: 19 Kwi 2006
Alleluja! Wszystkiego naj Gosiu, niech Ci sie powodzi, uprzejmie prosimy jutro pod koniec soboty o relacje z tego jakze waznego dla Ciebie dnia :-D
Michu - co do plci kolezanki - przeprowadzilem z nia powazna rozmowe na PPD i... nieeeeee, musisz kiedys sam sprobowac, to jest wreszcie przybyc na jakies nasze klubowe spotkanie, inaczej bedziesz ulegal emocjom i podswiadomosci. Anyway ja wiem, ale nie powiem, w koncu urodzilem sie w roku swini.

Crudo napisał/a:
mygosiu_życzę Ci,żebyś poznała dużo języków obcych...najlepiej męskich :-D

Ech, wbrew utartym opiniom sa tak podobne do damskich, ze wrecz czasem nawet powiedzialbym, ze kompatybilne jak nasz bagnet K.

...jesli chodzi o bagnet, dobrze, gdy jest kompatybilny :-D

Oj, na dluzsza mete dobrze jak i bagnet i jezyk ;-)

...no i korpus :-D

A tak, choc tutaj to zalezy ile ma klatek na sekunde?

...to zależy jak wydolny jest bagnet :-D

Nie ma obawy, bagnety w korpusach Pentaxa sa ponadprzecietnie wytrzymale, zniosa nawet bardzo dlugotrwale zakladanie i zdejmowanie obiektywu.

...sprawdzę niebawem :-P

Trzymam kciuki za Ciebie wiec, w razie problemow wal do nas smialo, niektorzy lizneli juz tego i owego i na pewno beda mogli pomoc w Twoich pierwszych kontaktach z K100 ;-)

Bardzo pięknie dziękuję, na pewno skorzystam, ale tak jak już wspominałam nie lubię pospiechu,wszystko musi mieć swoj czas ;-)

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Czegoż to moglibyśmy życzyć, temu naszemu potworkowi forumowemu?
Kolejnych zdrowych i szczęśliwych osiemnastu lat.

Enzo  Dołączył: 20 Gru 2006
Jako że nigdy nie lubiłem i nie lubię nadal (ale może kiedyś polubię) składać życzeń powiem krótko: WSZYSTKIEGO I W OGÓLE :-B

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Dołączam się do życzeń poprzedników, chociaż nie potrafię tego zrobić w tak poetycki sposób jak tref.

Skocz do: