Kacpr napisał/a:Wysłałem go do szwajcarskiego serwisu - napisali że to nie wada "wrodzona" więc mi mają go odesłać.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
no toś napstykał nieźle 125 fot dziennie...Kacpr napisał/a:Po dokładnie 8 dniach fajnej zabawy (ok. 1000 zdjęć)
jak tacy cffani to reklamuj z tytułu niezgodności towaru z umową, pewnie im się nie chce naprawiać - wada wrodzona ?? nieźleKacpr napisał/a:Wysłałem go do szwajcarskiego serwisu - napisali że to nie wada "wrodzona" więc mi mają go odesłać. -
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Czyli co? Nie usuwają z uwagi na klauzulę sumienia?arQ napisał/a:jak tacy cffani to reklamuj z tytułu niezgodności towaru z umową, pewnie im się nie chce naprawiać - wada wrodzona ?? nieźleKacpr napisał/a:Wysłałem go do szwajcarskiego serwisu - napisali że to nie wada "wrodzona" więc mi mają go odesłać. -
Kacpr napisał/a:i jak to na szybko naprawić
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
A może do środka coś się dostało np. jakiś śmieć lub mały przedmiot który blokuje któryś z mechanizmów albo jeśli jest metalowy to robi zwarcie. Gdy aparat wytrząsł się podczas transportu to się ten element przemieścił lub wyleciał i dlatego wszystko działa. Oczywiście to "coś" nie koniecznie musi być z zewnątrz ale może być wyrwanym albo odkręconym elementem konstrukcyjnym aparatu.Kacpr napisał/a:Ale ja wiem że ma jakąś wadę, raz się zaciął to pewnie wytnie mi taki numer znowu. Nie wiem gdzie jest feler, i nie rozumiem jak to się stało że się naprawił sam kiedy podróżował w pudełku po Szwajcarii. Miał ktoś podobny problem? co robić jak coś się takiego stanie znowu?