Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Słyszeliście o tym ?
"Living is easy with eyes closed"
Dzieki, nie zwróciłem widocznie uwagi. W końcu noszę binoklesołtys napisał/a:niektórzy słyszeli
Róznica jest także taka, że te Sanyo można kupić, GP na razie nie mogę znaleźć.sołtys napisał/a:chociaz główny temat dotyczył podobnego produktu GP
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
"Living is easy with eyes closed"
Marek Wyszomirski napisał/a:Ja właśnie wczoraj odebrałem 4 Eneloopy (AA, 2000mAh). Zacząłem od włożenia ich w ładowarkę w celu uformowania.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
argawen napisał/a:Słyszeliście o tym ? Odpada wada akku z samoczynnym wyczerpywaniem się pojemności.Akumalatorki Eneloop Sanyo
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:pomysl sobie, ile czasu uzywasz aparatu, a ile lezy on w torbie? No i tutaj objawia się przewaga eneloopow - sa jak baterie. Jesli zalozymy, ze da się zrobic ok 500 klapniec (bliskie prawdy), to da się to zrobic przez jeden dzien jak i przez rok. Przy zwyklych aku, po miesiacu nie bedziesz mial pradu.
jagodzinski-marcin.pl
mutant-city.blogspot.com
kadyszka z limitedem i microOlek z naleśnikiem
K100D|ME F|ME Super|
SMC DA 18-55/3.5-5.6|SMC M 50/1.7|SMC A 50/1.7|Sigma 70-300/4-5.6 APO|...
CytatCo do ilosci godzin to powinny Ci wskazac to wlasnie diody one powinny sie wylaczyc jak akumulatory sie naladuja
K20D|18-55|T28-75|S105|S100-300|tc1.4|Metz48
szkło w połowie pełne