Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
kaSetka z zabawkami
Miłego dnia
No i sam sobie... wykrakałem Wysłałem "coś", co zupełnie mnie nie przekonuje. Próbowałem walczyć z szumem, co przy braku DeepPRIME u mnie, nie było proste. I za bardzo na tym szumie się skupiłem, przez co reszta (czyli cały odbiór zdjęcia) mocno ucierpiałarafi napisał/a:o wcale mi się (do obróbki) nie podoba
kaSetka z zabawkami
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
Chyba więc pozostaje zapytać czy w tej edycji w ogóle jest ktoś zadowolony z tego, co wysłałmr.ra66it napisał/a:Też nie jestem zadowolony z tego co wysłałem.
kaSetka z zabawkami
Rafi napisał/a:Chyba więc pozostaje zapytać czy w tej edycji w ogóle jest ktoś zadowolony z tego, co wysłałmr.ra66it napisał/a:Też nie jestem zadowolony z tego co wysłałem.
Miłego dnia
ME Super A i szkła
Wygląda, że bakulik też nie jest z naszych prac zadowolony i żeby nam "wstydu" oszczędzić, tym razem ich po prostu... nie opublikujeJakaranda napisał/a:Ale wszyscy czekamy aż bakulik powiesi nasze dzieła
kaSetka z zabawkami
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
kaSetka z zabawkami
K10D, K-5IIs oraz DA 18-55 i inne
Miłego dnia
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
K-751, dodatki i dyletanckie pstryki
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Jak najbardziej - cieszy mnie, że więcej osób niż jeszcze parę miesięcy temu, uczestniczy w zabawie A już tym bardziej , że w tej edycji z tak trudnym, jak propozycje pokazały, RAWem aż tyle osób się zmierzyło.plwk napisał/a::-B dla wszystkich, którzy podjęli wyzwanie.
kaSetka z zabawkami
kaSetka z zabawkami