Może ich nawet ubywać. Ja niedawno założyłem. Ogólniak syna umieszcza tam różne informacje dla starych ludzi, bo młodzi to już gdzie indziej hulają To tak parafrazując, jak mnie jedna z nauczycielek zachęciła do założenia konta...Keek napisał/a:jeśli ktośnie ma tam konta - czy sątacy jeszcze na świecie? - szczerze przepraszam
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Keek napisał/a:Może ich nawet ubywać. Ja niedawno założyłem. Ogólniak syna umieszcza tam różne informacje dla starych ludzi, bo młodzi to już gdzie indziej hulają To tak parafrazując, jak mnie jedna z nauczycielek zachęciła do założenia konta...
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Duch? Zmora? Upiór? Ostrzegałem!rychu napisał/a:z nawiązaniem do "ducha" Forum
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Oj, mam trochę znajomych bez FB. I takich, którzy chyba nigdy nie mieli, i takich, którzy się wypisali. Szczerze mówiąc, gdyby nie dość pożyteczne grupy tematyczne, też by mnie tam nic nie trzymało.Keek napisał/a:więc jeśli ktośnie ma tam konta - czy sątacy jeszcze na świecie?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Ryszard napisał/a:Inspektor Kadyszek? Tutaj: https://pentax.org.pl/viewtopic.php?t=52156
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski