Robert  Dołączył: 19 Lis 2006
cenzura na forum
zostałem w tym wątku

http://pentax.org.pl/viewtopic.php?p=98640#98640

obrażony za zwrócenie uwagi, wątek o aukcji został niechlujnie założony, bez właściwego opisu, dopiero moderator go zmienił

dzisiaj to skomentowałem i mój wpis nie został zaakceptowany, szkoda, że odpowiednia osoba nie zareagowała na nazwanie mnie nierozgarniętym i nie dała mi szansy na odpowiedź

jeśli tak ma wyglądać to forum to pięknie dziękuję

Zdano  Dołączył: 23 Paź 2006
Aż tak czujesz się obrażony, że chcesz awanture rozpętać?

nie byłoby tego wątku gdybyście nie stosowali takich metod w wątku gdzie się zaczęło

jeśli pozwalacie na wyzywanie forumowiczy od nierozgarniętych i kasujecie odpowiedzi poszkodowanych to zaczyna się awantura

ale skoro panują takie zwyczaje to proszę o skasowanie mojego konta na forum, nie mam przyjemności bywać w miejscach gdzie tak traktuje się gości

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
Robert, - spokojnie..... prosze ...... mozesz na spokojnie opowiedziec co sie stalo?
czytam watek - ktory podales i faktycznie espresso troche "pojechal" i wedlug mnie to raczej on powinien przeprosic.....
moze ktos powiedziec co zostalo wykasowane?
A panowie przeprosic sie nawzjaem w imie spokoju ?

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Posty w Giełdzie powinny być zgodne z regulaminem Giełdy. Właściwy opis jest podstawową sprawą. Niezgodnosć z Regulaminem Giełdy kwalifikuje post do skasowania. Jeżeli moderator poprawił, to wykazał się i tak stoickim spokojem.

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Kurcze....
Dlaczego nikt nigdy nie chce mnie obrazić...

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
Michu, Wypisałbyś się ? :mrgreen:

tomecki  Dołączył: 22 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Dlaczego nikt nigdy nie chce mnie obrazić..

Michu, Ty magiku z Bydgoszczu :evilsmile:

zorzyk napisał/a:
Robert, posty w Giełdzie powinny być zgodne z regulaminem Giełdy. Właściwy opis jest podstawową sprawą.

jak łatwo wywnioskować po moim pierwszym wpisie, i poprawce trefa, post o Tokinie nie był zgodny z regulaminem
zorzyk napisał/a:
Niezgodnosć z Regulaminem Giełdy kwalifikuje post do skasowania.

nie został skasowany, tref go tylko poprawił, zignorował bluzgi i zasugerował mi zły dzień

zorzyk napisał/a:
Jeżeli moderator poprawił, to wykazał się i tak stoickim spokojem.

nie, on olał chamstwo a dzisiaj dodatkowo wyciął moję odpowiedź

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Nie. Ucieszyłbym się. W końcu jakaś normalna, ludzka reakcja.

zorzyk, - chyba nie przeczytales dokaldnie tego watkuz gieldy......
Robert, - moderator wycial twoj psot zeby nie rozpetala sie jakas kolejna wojenka.....jezeli poprawi ci to humor to wedlug mnie espresoo powinien cie przeprosic.....

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
Robert po co tyle nerwów ,zarzucasz espresso że Ciebie obraził ale ktoś pierwsze napisał
"..zmień temat bo ludziom zdrowie psujesz.."
a tak w sumie to trzeba było na PW dostałbyś pomoc i po krzyku

gezeb, - temat -tytul postu... jak zrozumialem nie bylo w temacie [aukcja] ? czy tak ?Robert, ?

gezeb  Dołączył: 26 Maj 2007
chyba jednak chodzi o aukcje, ale może jest jeszcze coś o czy nie wiemy :?:

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
Robert napisał/a:
jak łatwo wywnioskować po moim pierwszym wpisie

OK, rzeczywiście to co napisałem powyżej (po, jak sie okazuje, niedokładnym przeczytaniu Twojego postu) w sumie nie dotyczy Ciebie, natomiast przedstawia wykładnię obowiązującego stanu.

Za niezamierzone wmieszanie Twojej osoby w moje wywody - przepraszam.
Z mojego postu usuwam w związku z tym Twój nick.

[ Dodano: 2007-07-07, 21:51 ]
A tak w ogóle nie należy w dziale Giełda pokazywać (w szczególności) aukcji osób trzecich. Do Hyde Parku i po sprawie.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Robert, wyluzuj - espresso ma ciężki język, a Ty trochę zbyt mocno się przejąłeś.
Na forum setki ludzi pisza tysiące postów i od czasu do czasu różne wpadki muszą się zdarzyć - nikt nie jest doskonały.

Peace.

ok, skoro można mieć ostry język :

żaden (...) nie będzie mnie obrażał

na tym zakończę, PW od Zdano załatwia sprawę, z espresso nie będę się nawet wdawał w dyskusję

Skocz do: