Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:Jaka jest Wasza opinia na temat Z-1P? Jak wypada w porownaniu do wysokich modeli MZ (procz MZ-Sa)?
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Spinner napisał/a:Wady: glosny, mechaniczny DOF, slaby AF, wizjer cienki i wyswietlanie danych po boku, brak zasilania z AA, brak gripa chocby ze spustem, wiekszosc peka (niegroznie) przy klapce na baterie, IMHO niespecjalnie wyglada ze szklami "K" - ogolnie za obecna cena jednak godny polecenia...
Jednak MZ-S ma wiekszosc tych wad wyeliminowana...
Pzdr
Spinner
Alek napisał/a:Ciekaw jestem czy matryca dobrze mierzy slajdy czy lepiej centralny...
Jarek Dabrowski napisał/a:Alek napisał/a:Ciekaw jestem czy matryca dobrze mierzy slajdy czy lepiej centralny...
99% slajdow matryca w moim Z1p naswietlila OK.
Alek napisał/a:w moim aparacie jest tak ze czasem nie dziala AF obiektywow, tzn raz zadziala i wyostrzy a raz nie ciekaw jestem czemu tak jest i czy ewentualnei koszt naprawy bylby wysoki
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.