ME Super, LX, K10D + trochę szkła
psyt napisał/a:Niech się wypchaja! Bylem gotowy nabyc go w czerwcu, na poczatku lipca, w polowie lipca (chyba mial byc w lipcu?). A teraz ma byc na poczatku sierpnia, czyli znow nie wiadomo kiedy...
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Klub frustratów.
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
psyt napisał/a:Ja rozumiem Sony, ze to nowy aparat, ze pierwsza lustrzanka - dlatego nie zdarzyli przed wakacjami.
CytatAha, zdaje się, ze w takim razie aparacik wejdzie na rynek razem z nastepca D70 (10 MP), i z nowym Sony... Coz gra do wlasnej bramki to chyba juz tradycja Pentaksa i jego krajowego dystrybutora... szkoda.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
Michu napisał/a:Nagle Was chłopaki sparaliżowało? Okazało się, że analogiem nie można focić?
sylwiusz napisał/a:Maruda kurde! Nowy Nikon bedzie dopiero zaprezentowany za te "nascie" dni, minie pare miesiecy zanim znajdzie się w sklepach...
psyt napisał/a:Jednak chyba się zgodzisz, ze w takiej atmosferze nowych zapowiedzi i konstrukcji trudno bedzie osiagnac spektakularny sukces - za to w czerwcu, kiedy jesze prawie nic nie bylo wiadomo o Sony, a tymbardziej o Nikonie sytuacja byla o niebo lepsza.
Jednak ja nie posiadam akcji Pentaksa, wiec nie stracilem na dywidendzie... ale rowniez mnie to nie cieszy, ze Pentax tak slabo sobie radzi i nie chce sprzedawac, podczas gdy ja tak jak wielu innych jestem chetny pomoc mu zwiekszyc obroty.
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:No idac tym tropem to powinnismy wszyscy kupic Canona
sylwiusz napisał/a:albo uzbroic się w nieco cierpliwosci i poczekac chwile na najnowsze Subaru
CytatNo chyba chociaz czesciowo mozna przyznac mi marudzie racje, prawda?
Michu napisał/a:Psyt, po pierwsze: Spinner nie ma ręki, tylko wysięgnik mechaniczno-pneumatyczny zakończony prasą hydrauliczną.
CytatDo czytajacych: