dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
[statyw] szukam czegoś krótkiego po złożeniu <50cm
Cena na pewno nie więcej niż 300zł i żeby po złożeniu miał nie więcej niż 50cm..
Waga dowolna, chodzi o nieutrudnione przewożenie go samolotem.
Wszelkie propozycje mile widziane, dzięki!

jaad75  Dołączył: 07 Paź 2006
Z tego co się orientuję, nie przewieziesz statywu samolotem (przynajmniej nie w bagażu podręcznym)...

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
jaad75 napisał/a:
Z tego co się orientuję, nie przewieziesz statywu samolotem (przynajmniej nie w bagażu podręcznym)...

to nawet nie chodzi o podręczny, ale i tak nie więcej niż 50cm bo nie mam większych niepodrecznych toreb

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007

Szumak  Dołączył: 18 Cze 2007
Ja właśnie nabyłem drogą kupna statyw Slik PRO 340DX - 49cm po złożeniu wg producenta, mi wychodzi jeszcze mniej wg przymiaru kreskowego taśmowego metalowego.
Da się znaleźć poniżej 300zł.

Cześ  Dołączył: 15 Lut 2007
Taki też mam:
Slik PRO 340DX

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
jaad75 napisał/a:
Przewieziesz, ja przewoziłem kilka razy. Nigdy mi nie mierzyli, mój statyw ma co prawda mniej niż 50 cm po złożeniu, ale tak na oko patrzyli? ;-)

guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
Gwiazdor napisał/a:
jaad75 napisał/a:
Przewieziesz, ja przewoziłem kilka razy. Nigdy mi nie mierzyli, mój statyw ma co prawda mniej niż 50 cm po złożeniu, ale tak na oko patrzyli? ;-)

w bagażu nadanym spokojnie możesz mieć nawet 4 statywy, ile ci wejdzie. a w podręcznym mogą nie puścić, ale to zależy gdzie, na 100% do Izraela i USA nie w wieziesz tuzina metalowych rur długości 50cm w torbie podręcznej :)

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
guerilla napisał/a:
do Izraela i USA
Tam akurat nie latałem. :mrgreen:

Skocz do: