K100D; Revueflex AC1; Practica L2; Veimar Lux; Tessar 2.8/50; Sonnar 135/3.5; pentacon 2.8/29; Revuenon 1.8/50 + inne graty
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
bartek_ra napisał/a:Zakupiłem sobie Tumaxa 386AFZ ..........
bartek_ra napisał/a:Witajcie.
Zakupiłem sobie Tumaxa 386AFZ i od samego początku zachowywał się podejrzanie. W 95% przypadków działa prawidłowo ale czasami traci łączność z puszką.
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
K100D; Revueflex AC1; Practica L2; Veimar Lux; Tessar 2.8/50; Sonnar 135/3.5; pentacon 2.8/29; Revuenon 1.8/50 + inne graty
::ART:: napisał/a:W moim przypadku dość często zdarzało się, że po dłuższej przerwie w fotografowaniu kolejne zdjęcie było czarną lub białą klatką i dopiero następne zdjęcie było w porządku nawet po obudzeniu aparatu i lampy przez wciśnięcie przycisku wyzwalającego migawkę do połowy.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
plwk napisał/a:::ART:: napisał/a:W moim przypadku dość często zdarzało się, że po dłuższej przerwie w fotografowaniu kolejne zdjęcie było czarną lub białą klatką i dopiero następne zdjęcie było w porządku nawet po obudzeniu aparatu i lampy przez wciśnięcie przycisku wyzwalającego migawkę do połowy.
Ja wciskam do połowy, lampa się budzi, wciskam ponownie i błyska.