K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
K-7+DA16-45mm F/4+SMC FA-P 50mm 1.4+SMC-M 85mm F/2+Sigma 105mm EX F2.8+FA 80-320+Metz 48 AF-1
Gdybys zobaczyl to zdjecie w galerii, odpowiednio wyeksponowane, moze bys zmienil zdanie. Rowerek jest czescia serii. Poza tym polecam sobie poczytac o William Egglestonie i jego wkladzie w fotografie wspolczesna.StarskiPL napisał/a:Na czym polega wybitność zdjęcia z rowerkiem?
StarskiPL napisał/a:Większość z tych zdjęć nie podoba mi się.
pozdrawiam,
dzerrry
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
StarskiPL napisał/a:Na czym polega wybitność zdjęcia z rowerkiem? Na tym, że wygląda na ogromny w porównaniu z budynkami? Czy po prostu trzeba się nim zachwycać bo podpisane jest wielkim nazwiskiem?
Grizley napisał/a:Przychodzi mi diabelski pomysł, raczej nie wykonalny.(nie wiem jakie konsekwencje by z tego mogły wyjść)
Gdyby tak wsiąść b.dobre foto jakiegoś znanego autora ,i umieścić
je na jednym z tych "wybitnych" serwisów, dać możliwość oceniania.
W sumie trzeba by znaleźć zdjęcie mniej znane. Jestem ciekaw jakie
by dostało komentarze i oceny.
piotreksu napisał/a:Mnie osobiście z zaprezentowanych tam zdjęć podoba się portret kobiety autorstwa Billa Brandta, powód - uwielbiam fotografie b&w oraz mocne kontrasty.
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
To mi niebezpiecznie przypomina o TWA.Samp napisał/a:To zdjęcie jest wielkie dlatego, że stworzył je właśnie ten twórca
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
ZX-7, K-5, Kadyszka i jeden limited
K-7+DA16-45mm F/4+SMC FA-P 50mm 1.4+SMC-M 85mm F/2+Sigma 105mm EX F2.8+FA 80-320+Metz 48 AF-1
Grizley napisał/a:Przychodzi mi diabelski pomysł, raczej nie wykonalny.(nie wiem jakie konsekwencje by z tego mogły wyjść)
Gdyby tak wsiąść b.dobre foto jakiegoś znanego autora ,i umieścić
je na jednym z tych "wybitnych" serwisów, dać możliwość oceniania.
W sumie trzeba by znaleźć zdjęcie mniej znane. Jestem ciekaw jakie
by dostało komentarze i oceny.
Canon 1Ds Mark II | 35/1.4L | 50/1.4 | 85/1.8 | 135/2.0L | 580EX II
www.abjphotography.com
Można przyjąć pseudonim, np. C. Breson i zrobić wystawę w zaprzyjaźnionej galerii/kawiarniStarskiPL napisał/a:w znanej galerii powiesić zdjęcia amatora i podpisać je wielkim nazwiskiem?
Ż jest P... p.
StarskiPL napisał/a:Piszecie o odpowiednio wyeksponowanych zdjęciach, galeriach etc. Kiedyś w TV był program , w którym przez miesiąc przygotowywano przypadkowego człowieka do roli kucharza, fotografa, projektanta mody etc. Pamiętacie?
StarskiPL napisał/a:Fotografią interesuję się od niedawna więc wiele nazwisk wielkich fotografów kompletnie nic dla mnie nie znaczy. Może właśnie dlatego mogę podejść do zdjęcia bez z góry przygotowanej opinii?