Posiadam "kultowy plecak z biedronki" i nie waham się go używać...
                Dołączył: 19 Lis 2006BuR-ToN napisał/a:Czy jeśli kupię samochód (z myślą o sprzedaży) to czy muszę go na siebie rejestrować czy mogę sprzedać go zarejestrowanego na poprzedniego właściciela (w tym wypadku firmę)
BuR-ToN napisał/a:Czy muszę przepisywać ubezpieczenie na siebie
BuR-ToN napisał/a:Czy jeśli sprzedam go drożej (a takie jest założenie) to czy będę musiał zapłacić jakiś podatek
 na tym polega interes, kupujesz taniej, sprzedajesz drożej. Są przepisy, że jeśli sprzedajesz coś za ileś tam € w ciągu roku to musisz odprowadzić podatek, ale tylko piszę o tym bo mi się skojarzyło z handlem na Allegro, czy tyczy się to aut.. nie słyszałem.
  na tym polega interes, kupujesz taniej, sprzedajesz drożej. Są przepisy, że jeśli sprzedajesz coś za ileś tam € w ciągu roku to musisz odprowadzić podatek, ale tylko piszę o tym bo mi się skojarzyło z handlem na Allegro, czy tyczy się to aut.. nie słyszałem.
#cyfrowo: system PK
# tu jest wiedza jakiej potrzebujesz #
BuR-ToN napisał/a:Czy jeśli sprzedam go drożej (a takie jest założenie) to czy będę musiał zapłacić jakiś podatek
Pozdrawiam
6x6  -  24x36  -  FF  -  APS-C - malutki dron

MES,K100D