tak mnie zastanawia jednak w swietle powyzszego testu "różnica widoczna już na 700pikselowych plikach" Dzerrego... bez zlosliwosci, dzerry, ale w koncu nie pokazales
Eee? Masturbacja to jest porownywanie dlugich "zumów do kasetki", pomiedzy ktorymi roznica w cenie wynosi 100zl...
W przypadku Flektogona i Distagona ta roznica pewnie jest kilkukrotna, ze wskazaniem na Flektogona, zatem wniosek jest bardzo czytelny - nie ma sensu przeplacac.
Rozmawialem z mechaniorem, specem od P-SIX... O ile P-six serwisowany i wyregulowany raz na kilka lat sluzy to mowil mi, ze w Kievach itp wynalazkach z ZSRR jak sie rozbierze je to tylko placz i zgrzytanie zebow... Koszmar wykonania, niedokladnosci i fatalnej jakosci materialow
E tam... Masturbacja to porownywanie Contaxow z Bessami itp... Tu mamy ladny przyklad ze mozna tanio i dobrze, bez zbednego gdybania.
Spinner napisał/a:
Rozmawialem z mechaniorem, specem od P-SIX... O ile P-six serwisowany i wyregulowany raz na kilka lat sluzy to mowil mi, ze w Kievach itp wynalazkach z ZSRR jak sie rozbierze je to tylko placz i zgrzytanie zebow... Koszmar wykonania, niedokladnosci i fatalnej jakosci materialow
Moj 88 jest w miare nowy, jak wywolam juz jakis normalny negatyw to zobaczymy jak wyglada sytuacja.