Dębica i Dębica. Co wy macie z tą Dębicą? Frigo 2 to opona na poważne zimypszczołowaty napisał/a:wyglądały na Dębicę
"Kto dobry gracz, ten wie. Kto lamus, ten nie."
o to, to, też na takich jeżdżę, najnowsze mają chyba inny bieżnik :)CytatFrigo 2 to opona na poważne zimy
pozdrawiam
k-S2 GR X
Kytutr napisał/a:Frigo 2 [...] przez śnieg ryła jak dzik
CzareK
Kytutr napisał/a:Frigo 2 to opona na poważne zimy
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C
Wiele osób to zauważa. Na asfalcie i przy temperaturach powyżej zera są dość miękkie. U mnie trochę pomagało dopompowanie.plwk napisał/a:Miałem, na śniegu bardzo dobre, ale po 5-ciu latach zrobiły się na asfalcie niepewne i musiałem zmienić na nowe.
Kytutr napisał/a:Na asfalcie i przy temperaturach powyżej zera są dość miękkie.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C
K-5iis + Bigma, K-30, K-X, K-R, P18-55, P50-200, P80-320, S70-300, T70-300, Trioplan 100/2.8 i sporo innych gratów.
Kytutr napisał/a:(czeska droga krajowa nr 290)
CzareK
Sierra w tym kontekście nie brzmi jakoś przekonywująco.CytatOsobiście bardzo mile wspominam dwukrotną drogę Złoty Stok - Lądek Zdrój przez tzw. "Zakręt Bublewicza", ledwo przetartą, na tylnonapędowej Ścierce sprzed wynalezienia jakiejkolwiek kontroli trakcji, chyba jakiś 97-98rok .
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
FF jest królem aparatów, tak jak lew jest królem dżungli...
return LBA ? lemat Dady : piwko w Poznaniu?;
Robert napisał/a:byle alpejska dróżka latem daje dużo bardziej w kość. Potem wszystkie nasze drogi wydają się banalne
CzareK
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:No właśnie, jak sobie radzicie z TPMSem przy 2 kompletach kół?
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
LX, ME Super, SFXn, MZ-6, MZ-S, Olek OM2SP, K5II, K-01, MX-1, D-BG2, FA 35/2, M 50/1,7, M 135/3.5, DA 18-135, FA 28-70/4, S10-20, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Arti napisał/a:Nokiany WR D4
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
jacekh napisał/a:I też problem czy zostać na 18 - rozmiar 245/45 18 czy kompletować całe nowe koła a wtedy 225/55 17.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:jakieś stalowe
LX, ME Super, SFXn, MZ-6, MZ-S, Olek OM2SP, K5II, K-01, MX-1, D-BG2, FA 35/2, M 50/1,7, M 135/3.5, DA 18-135, FA 28-70/4, S10-20, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
jacekh napisał/a:Arti napisał/a:
jakieś stalowe
No właśnie, stalowych 17 nie ma do Renówek...
Enzo napisał/a:
Arti napisał/a:
Nokiany WR D4
Kupiłem je dwa tygodnie temu, czekają na założenie.
K-3|K-x|DA L 18-55|DA L 50-200|A50/2|DA35|T17-50|DA* 60-250|DA 15
Ż jest P... p.