Computers are not inteligent. They only think they are.
To troche inna bajka niz Picasa. Plgnioto to glowny konkurent onephoto. Popularniejszy, bo znacznie wiecej golizny na nim. Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu plfoto to byl kliniczny przypklad TWA.cheshirecat75 napisał/a:Pl.Foto (http://www.plfoto.com/) Nie za bardzo mu się przyglądałem. Interfejs ładniejszy od Picasy, co do funkcjonalności trudno mi coś powiedzieć.
pozdrawiam,
dzerrry
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Ż jest P... p.
Poza tym:cheshirecat75 napisał/a:Flickr (http://www.flickr.com/) IMHO ładnie wygląda ale nic poza tym...
Parowóz, widziałem parowóz!!!
Bo w bezpłatnej wersji można mieć tylko 3 podfoldery czyli w terminologii Flickra setycheshirecat75 napisał/a:We Flickrze o ile pamiętam właśnie brak podfolderów mnie irytował...
Dziwne, to zdjęcie ma 1536 px na dłuższym boku. Możesz je zobaczyć w oryginalnym rozmiarze?dan napisał/a:Co co udostepniania... Konto limitowane posiada dosc istotna wade - wieksze zdjecia automatycznie pomniejszane sa do 1024px po dluzszym boku.
MójSuper, P6+2.8/80 (t/s), K10, K-x, K-5II+kit, P 10-17 fish, Helios 1.8/50, FA 2/35, M 1.4/50, Tamron SP MF 2,8/90, Sami 1,4/85, pierścienie Kenko, EF-530 DG ST, Metz 48, Sherpa 600
Ijon napisał/a:Dziwne, to zdjęcie ma 1536 px na dłuższym boku. Możesz je zobaczyć w oryginalnym rozmiarze?
nichiren napisał/a:polecam mały przegląd 30 gotowych skryptów (php, css, js, flash) -30 scripts for galleries
Może dlatego że są to zdjęcia płacących użytkowników?dan napisał/a:Hmm... jeszcze dziwniejsze jest to, ze wiele zdjec moge ogladac w wiekszym rozmiarze niz 1024x1024
Ijon napisał/a:Może dlatego że są to zdjęcia płacących użytkowników?
Analogowo: KM; Cyfrowo: k200d;
Szklarnia: SMC-M 50/1.7, SMC-DA 18-250/3.5-6.3, odwrócony Hanimex 35/2.8 do makro, Helios
wyprawy: Kair www.rowerek-promyka.blogspot.com Jakucja www.jakucja2008.blogspot.com
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych
K100d, Porst AC4s (Chinon CP-5s), Praktica MTL50, Minolta Dualscan II, SMC 18-55 AL II, SMC Pentax-A 1.7/50, Sigma 70-210 UC, Industar 61, Pentacon 1.8/50, Pentacon 2.8/29.
------
Xtol, D-76, Rodinal
Pentax K10d +takie tam różne DA, FA, M i o takich tam różnych światełkach i ogniskowych