I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();

Dołączył: 12 Lip 2012 U nas znalazłem tylko Praktice FX, czyli następce Twojego aparatu.
   U nas znalazłem tylko Praktice FX, czyli następce Twojego aparatu. Dołączył: 17 Sie 2012

Dołączył: 02 Mar 2007wuzet napisał/a:W tym zestawie sporą wartość będzie robił obiektyw.
 a tak "serio serio"  mam takiego tylko z Biotarem i gniazdem synchronizacyjnym, szkoda że z urwaną tasiemką migawki. Dla mnie ma wartość sentymentalną. Jaki jest tył obiektywu? Pytam bo ten akurat Biotar ma kołnierz uniemożliwiający użycie obiektywu na aparatach z automatyką przesłony. Niestety opiera się na nim poptychacz.
  a tak "serio serio"  mam takiego tylko z Biotarem i gniazdem synchronizacyjnym, szkoda że z urwaną tasiemką migawki. Dla mnie ma wartość sentymentalną. Jaki jest tył obiektywu? Pytam bo ten akurat Biotar ma kołnierz uniemożliwiający użycie obiektywu na aparatach z automatyką przesłony. Niestety opiera się na nim poptychacz.Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!
                Dołączył: 17 Sie 2012Przybyłem, zobaczyłem i własnym oczom nie wierzę!