Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
xfanaberia napisał/a:czy jest coś w karcie o aparacie zastępczym?
xfanaberia napisał/a:wesele mojego jedynego brata, raz na 10 lat w rodzinie się zdarza, miałam tam być fotografem
Pozdrawiam
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
xfanaberia napisał/a:W aparacie nagle popsuła się migawka, przez co szalało lustro i nie dało się robić zdjęć. Ale znalazłam sposób na to, gdy odesłali mi sprzęt po pierwszej reklamacji. Zdejmowałam obiektyw i robiłam fotkę bez niego, po czym zakładałam go z powrotem i można było cykać kilka, kilkanaście fotek, a potem problem znów się pojawiał i tak w kółko.
CytatW serwisie zapytałam się czy w ten sposób nie psuję aparatu jeszcze bardziej i powiedziano mi, że nie, bo jest to wada produkcyjna.
CytatNiestety nie mam od kogo pożyczyć aparatu, jedynie cyfrówka, a tą się raczej nie zadowolę, bo lepsze parametry mam w telefonie... Chyba, że lepszy aparat, ale niestety nie ma kto takiego mi na kilka dni użyczyć.
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Sony a6000
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:
xfanaberia napisał/a:Akurat z serwisem Apollo mam niemal codzienny kontakt telefoniczny Dziekuje za sugestie, ale to chyba na nic sie zda. Poki co o sadzie nie mysle, bo to na pewno nie pomoze mi szybciej odzyskac mojego skarbu. Chyba, ze nad serwisem stoi "cos" wyzej, wtedy mozna sprobowac ich zmobilizowac do szybszego sprowadzenia aparatu.
Pozdrawiam
plwk napisał/a:Skoro wysłali go do Francji to musieli znaleźć, nienaprawialne na miejscu, usterki.
Pozdrawiam