Pavlvs napisał/a:Nie no , spokojnie; to aż tak żle już z naszym forum
CytatJa nie rozumiem, po co w ogóle jest tam jakikolwiek ekran... Powinni takie coś zafiksować na raw, dodać kółko wyboru iso, czasów, przesłony i tyle. I wypierniczyć ten ekran w cholerę. Czekam na cyfrę bez takowego. Rozprasza mnie :)
CytatI wypierniczyć ten ekran w cholerę.
"W sztuce może być coś dobrze zrobione albo źle, nic więcej." Stanisław Lem
M.W napisał/a:Przyjdzie taki czas że będzie można słuchać muzyki , odtwarzać filmy i oglądać naziemną telewizję cyfrową.
jakby dorzucili tam pełnoprawny telefon, to jak najbardziej sens by był (ale jako telefon z aparatem foto, a nie aparat foto z telefonem), a tak to bida - szybko się rozładuje i po zabawiewojtekk napisał/a:Nikon wypuścił kompakta z Androidem, co moim zdaniem synsu nie ma
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
To świadczy o tym, że jesteś pępkiem internetu?Pavlvs napisał/a:Tak na marginesie to jedyne forum w necie na ktorym jestem zarejestrowany a to o czymś świadczy
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:To świadczy o tym, że jesteś pępkiem internetu?Pavlvs napisał/a:Tak na marginesie to jedyne forum w necie na ktorym jestem zarejestrowany a to o czymś świadczy
| K100D Super - SMC DA 18-55 AL - UV HOYA HMC SUPER - PL-CIR HOYA HMC - O-ME53 |
wojtekk napisał/a:Nikon wypuścił kompakta z Androidem, co moim zdaniem synsu nie ma - ale jedno jest pewne, granica między urządzeniami zaciera się.
wojtekk napisał/a:O ja pierdzielę, co za przesiąknięte zazdrością bzdury. 'Prawdziwa fotografia'... Co to jest prawdziwa i nieprawdziwa fotografia?
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:Po drugie secundo: Na jakiej podstawie posądzasz mnie o zazdrość? Zazdrość o co? O majątek po zmarłym Amerykaninie? O to, że stare amerykanki jeżdżą po świecie? O jakiś śmieszny aparacik?
A zauważyłeś emotkę na końcu tamtego postu? Więc teraz dodaję innąwojtekk napisał/a:Po prostu to, co napisałeś było tak jadowite, że nie ma siły, żeby źródło tej wypowiedzi leżało gdziekolwiek indziej :) Czysty marazm.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
technik219 napisał/a:A zauważyłeś emotkę na końcu tamtego postu? Więc teraz dodaję inną
pozdrawiam,
dzerrry
Niektórzy tak lubieją A przejrzyj w sieci dokonania innych "fotografów ślubnych i weselnych". Może teraz już tego mniej, ale wciąż panuje moda na takie przepalone zdjęcia (i jeszcze bardziej) w kolorze i cz.b. Jak klient chce, tak fotograf robi. De gustibus non disputandum est.dzerry napisał/a:Jak na moj gust za mocno pojechali z kontrastem. Wyglada jak zwykla cyfra.
CytatKupil juz ktos ta Monochrom? Chetnie bym posluchal bezposrednich opinii...
fotostopowicz napisał/a:CytatKupil juz ktos ta Monochrom? Chetnie bym posluchal bezposrednich opinii...
Keek, Sądzisz, że jest ktoś na forum tak bogaty