Waidodayo!
hungry.ant
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:"Kinowa" ma ten happy end, gdy odjeżdzają w zaśnieżone góry i wszystko jest takie piękne i radosne.
Michu napisał/a:dzięki motywowi z jednorożcem i urwaniem filmu w windzie pokazuje, że polowanie dopiero się rozpoczyna
Michu napisał/a:niewyjaśnione wstawki z owymi papierowymi zabawkami tworzonymi przez Gaffa
Waidodayo!
hungry.ant
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
CytatNo i film był za mroczny.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
mygosia napisał/a:nie licząc "Miłości w czasach zarazy"
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Z wiadomych względów lektura obowiązkowa na naszym forum.mygosia napisał/a:Do androids dream of electric sheep
alkos napisał/a:Stolca Samotnosci
mygosia napisał/a:Leży mi na półce "do przeczytania" od 2 miesięcy
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
mygosia napisał/a:plwk, nie ośmieliłby się
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Cytatdzięki częstym kontaktom seksualnym mógł żyć tak długo
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
CytatJak w temacie. Mam reżyserską, znam Wasze bałwochwalcze opinie na jej temat, ale mimo to nie mogę się do niej przekonać, wychowałem się na wersji kinowej. Mam takową na kasecie VHS, ale marzy mi się coś do obejrzenia na kompie.
Ma ktoś tą wersję? - bez motywu jednorożca, z komentarzem Deckard'a w tle... DivX, mpeg? Cokolwiek. Bo chyba na DVD to od razu puścili "directors cut" - skąd ta moda???
Cytat5-płytowa edycja kolekcjonerska kultowego filmu science-fiction w ekskluzywnym opakowaniu (digipack i euti) zawierająca wszystkie dotychczas zrealizowane wersje filmu (wersja ostateczna 2007, oryginalna kinowa z USA z 1982 r., kinowa z rynków międzynarodowych z 1982r., wersja reżyserska 1992, robocza wersja filmu tzw. WorkPrint) oraz bogate archiwa, elementy kolekcjonerskie (karty kolekcjonerskie, kadr z filmu, list Ridleya Scotta) i 16-stronicowy przewodnik po wydaniu.
Dodatki: Dokument Niebezpieczne Dni: tworząc Łowcę Androidów; Wzbogacone archiwa: Elektryczny wizjoner, Ofiarna owca: powieść kontra film, Wywiady, Projektowanie graficzne, Moda wybiegająca w przyszłość, Zdjęcia próbne; Sceny usunięte i alternatywne, materiały promocyjne oraz komentarze twórców filmu i wiele innych.
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę