K-5 II|Sigma 17-50 f/2.8|DA70 Limited f/2.4
patrzę i widzę to co zobaczyłem
Bozia napisał/a:5) jakieś inne propozycje z Waszej strony
Kwota jaką dysponuję to około 1300 PLN z możliwością niewielkiego zwiększenia.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
sprzedać, dołożyć, kupić DA 70 Ltd i DA 35/2.4Pentagram napisał/a:jak już masz 50/1,7 i nadal potrzebujesz czegoś do portretów, to nie wiem co Ci doradzić.
Pentagram napisał/a:DA 21 Ltd jest bardzo fajny do portretów.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Dada napisał/a:Tyle że Samyang jest manualny i w zasadzie to jeszcze matówka by się zdała.
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
jak dobrze poszukać to za 1700 idzie znaleźć, używany rzecz jasna.Bozia napisał/a:to chyba poza zasięgiem, aż tyle nie dołożę.
Gorzej bo zazwyczaj się na jednym nie kończy. Patrz stopka Opiszona.Bozia napisał/a:nie wiem czy jestem już gotowy na Limiteda
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
paradziqs napisał/a:czy tak poporstu chcesz ja miec?
Dada napisał/a:jak dobrze poszukać to za 1700 idzie znaleźć, używany rzecz jasna.
komisarz napisał/a:A dlaczego sprzedałeś da 55-300?
Dlaczego dziwna. 75mm to właściwie jak FA77 na filmie.komisarz napisał/a:Co prawda znawcy twierdzą, że to "dziwna" ogniskowa jak na aps-c
Bozia napisał/a:czy jest jakiś graniczny procent okazji, przy których myślisz sobie "kurde...szkoda, że nie mam lampy" przy którym konieczny jest jej zakup...
Bozia napisał/a:Nawet jak bym sprzedał A-50 to by mi nie styknęło na Limiteda.
K-5 + Z-1p + Σ 10-20/3.5 + Σ 30/1.4 + Σ 50/1.4 + Σ 85/1.4 + Metz 58 AF-1
http://kraskowski.pl
komisarz napisał/a:to zbieraj i kup za pół roku.
komisarz napisał/a:to na pewno nie byłby pierwszy
sori za oftopik, ale czy Twoja małżonka, to słynna "prywatna modelka" z wątku portregowego? Bo jeśli tak to już tam miałem pisać, że wygląda jakby była w ciąży . Szczere życzenia powodzenia, nie tylko przy rozwiązaniu, ale i potem...Bozia napisał/a:małżonka moja oczekuje rozwiązania
komisarz napisał/a:Człowieku, co ty wygadujesz?! 3 lata temu, u mnie, spodziewane dziecko było pretekstem to zakupu lampy i sigmy 17-70
komisarz napisał/a:czy Twoja małżonka, to słynna "prywatna modelka"
komisarz napisał/a:zczere życzenia powodzenia, nie tylko przy rozwiązaniu, ale i potem...