K10D + Tamron 17-50mm F2.8 IF + Sigma 105mm f2.8 EX DG Macro + Pentax 18-55 3,5-5,6 AL + Metz 48 AF-1
www.morawiec.info Fotografia Zbliżeniowa
Pentax K-r - 10-20 l 30 l 55 l 85
Yashica Electro 35 GSN - 45
Mamiya 645E - 55 l 80
me_how napisał/a:Media dostosowują się do odbiorcy. Przecież wiadomo, że większość ludzi jest głupia... Po co dostosowywać się do 10% odbiorców, którzy faktycznie analizują daną treść?
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Są dwa lematy Dady-Opiszona.
Trzeci lemat Dady - FuFu w kwadracie jest boskie.
Pozdrowienia z jaskini Kicka
jorge.martinez napisał/a:Ja w internecie czytam tylko nagłówki i komentarze
Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
Fakt, wartościowych jest jakieś 5% komentarzy. Ale dają mi one się zorientować czy w ogóle warto czytać artykuł. I co w ogóle miał na myśli twórca.pentajar napisał/a:Gdzie Ty wynajdujesz takie komentarze, które warto czytać...?
matb napisał/a:To ciekawa koncepcja. Możesz jakoś rozwinąć, lub uzasadnić?
Prawdo prasowe dość jednoznacznie definiuje co to prasa:
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:zrzynane z neta (casus wielu artykułów - zżynka albo tłumaczenie).
Apas napisał/a:Potem jednak się okazało, że w prasie nie ma miejsca dla: doświadczonych dzienikarzy, doświadczonych redaktorow i fotoreporterow. Zamiast tego są: stażyści, drugoroczni stażysci (robia za redaktorów) oraz archiwum własne oraz Internet jako źrodlo ilustracji.
djack napisał/a:Ewentualny młody narybek dziennikarski to już pokolenie, które bez skrupułów zżyna tekst z netu, ale potem nie potrafi tego tekstu sformatować
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Benek napisał/a:To już nie analfabetyzm, to ...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
bEEf napisał/a:Benek napisał/a:To już nie analfabetyzm, to ...
Literówka?
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Apas, ile jesteś w stanie zapłacić za dostęp do treści informacyjno-prasowych dostępnych w internecie?
Wymagacie korekty i adiustacji oraz fotoreportaży do darmowych ulotnych treści?
K-5, S9600
laaval napisał/a:
Idąc tym tropem, po co w ogóle wymagać treści, skoro to jest darmowe? Takich kwiatków jest coraz więcej. Coraz więcej pseudoartykułów, które niemiłosiernie punktowane są przez komentujących. Literówki, ortografy, błędy stylistyczne, to pikuś w porównaniu do ewidentnych błędów merytorczynych. Zero odpowiedzialności za to co się pisze.