"Living is easy with eyes closed"
wuzet napisał/a:czy to jest tak jak z postawieniem systemu od nowa, czyli wszystkie programy musze instalowac jeszcze raz, czy wszystko jest zachowane ?
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Apas napisał/a:Zmiana interface mnie nie boli, bo w pracy i tak uzywam Maka, w telefonie Androida i w zwiazku z tym mam łatwość adaptacji do nowych środowisk graficznych.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
no i tu widzę sprzeczność, bo każdy system musi przejść choroby wieku dziecięcego. kilka razy zdarzyło mi się wracać do starego sprawdzonego systemu po zakupie nowego. ja na twoim miejscu bym poczekał z pol roku bo przez najbliższych kilka miesięcy będziesz ciągnął gigabajty poprawek .Apas napisał/a:osobiście lubię nowości tak długo, jak używany przeze mnie soft będzie działał stabilnie
K-5 | DA 12-24 | DA 14 | DA 18-135 | DA 55-300 | FA 35 | FA 50 | poradzieckie stałki | kompletny brak talentu
pozdrawiam,
dzerrry
berpa napisał/a:no i tu widzę sprzeczność, bo każdy system musi przejść choroby wieku dziecięcego. kilka razy zdarzyło mi się wracać do starego sprawdzonego systemu po zakupie nowego. ja na twoim miejscu bym poczekał z pol roku bo przez najbliższych kilka miesięcy będziesz ciągnął gigabajty poprawek .Apas napisał/a:osobiście lubię nowości tak długo, jak używany przeze mnie soft będzie działał stabilnie
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
dzerry napisał/a:Sam dizajn metro jest moim zdaniem najlepsza rzecza jaka MS zrobil od lat,
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
mnie swojego czasu ( jakieś 4 lata temu ) uszczęśliwili laptopem z windowsem typu "glista", który przez pierwsze pol roku ściągał codziennie jakieś koszmarne ilości updatow . co było później to nie wiem, bo wychrzaniłem to cholerstwo i zainstalowałem linuxa, który do dziś dnia sobie spokojnie tam siedzi ( bez reinstalki ). wcześniej przez wiele lat używałem win 2000, który po mojemu był dużo bardziej stabilny i mniej zasobożerny niż win xp. na bzdety typu gry czy najnowsze kodeki nie mam czasu od co najmniej kilkunastu lat. do tego służy ps3 lub błękitny ryj ( bardziej służy dzieciakom niż mi, ale taki life ).Apas napisał/a:Zacząłem używać XP, Visty i 7 gdy tylko wyszły i nie miałem jakichś poważnych problemów wieku dziecięcego...
K-5 | DA 12-24 | DA 14 | DA 18-135 | DA 55-300 | FA 35 | FA 50 | poradzieckie stałki | kompletny brak talentu
bEEf napisał/a:Bawiłem się testówką. Sam system może jest i dobry, ale sklejenie tych "dwóch systemów walutowych", jakim są kafelki i pulpit, zupełnie mnie nie przekonuje. Wygląda tak, jakby MS nie mając jaj na pójście w jedną albo drugą stronę, robiło totalny szpagat. A to grozi kontuzją.
Dodatkowo nawigacja po ekranie z kafelkami za pomocą... paska przewijania. Oł maj.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
K-5, S9600
laaval napisał/a:berpa, w styczniu 2009 zainstalowałem sobie Vistę SP1. Od tego czasu nie było konieczności jej reinstalacji. System jak był stabilny tak i jest, a wygoda pracy jak dla mnie jest wyższa niż w 7