120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
jorge.martinez napisał/a:Apas, co chcesz udowodnić porównując warsztat prasowy gazet tradycyjnych z warsztatem i standardami portalu internetowego?
Czy nie widzisz, że Gazetę Wyborczą łączy z gazeta.pl li tylko właściciel?
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi. / http://nemo1125.blogspot.com/
nemo napisał/a:Jeśli chodzi o jakość prasy ,załamałem się lekko, gdy zobaczyłem w internetowym wydaniu Dziennika Zachodniego, pół swojego zdjęcia z podpisem "Archiwum". Zdjęcie pochodziło z Wikipedii i jeśli dobrze rozumiem zasady, wystarczyło podać źródło i autora zdjęcia a wówczas wszystko byłoby ok. Ale nie, wzięli i ukradli
Poczułem się zupełnie jak podczas wystawy o pewnym miejskim zabytku na której były moje zdjęcia zerżnięte ze strony. No ale to były dzieciaki z gimnazjum.
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Pentax ... zapomniałem jaki.
Innej puszki nie kupię, bo nie chce mi się czytać od początku forum N.. czy C...
pentajar napisał/a:Chciał bym robić tak dobre zdjęcia, żeby portale w USA, oraz gazety polskie itp chciały je kraść. :)
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:Proszę pisać na temat i nie wtrącać wątków politycznych.
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"