O nowym szkle z AF 50mm za mniejsze pieniądze raczej nie ma co marzyć. Piszę oczywiście o polskiej dystrybucji. Zdarzają się 50/1.7 na Allegro, ale bardzo rzadko. Nie dziwne, bo 50mm/1.7 nie jest już produkowany. Jedyny który się ostał, to Pentax SMC FA 50/1.4 za większe pieniądze.lis2 napisał/a:Oznacza to, ze za mniejsze pieniazki moge pomarzyc o AF?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Raczej już tylko 1 szt. .awakqwq napisał/a:Pentax SMC FA 50/1.4 jest teraz dostępny na allegro nowy (4 szt.)
Ale tak to można o każdym szkle z * lub Limitedzie mówić. Warte każdej złotówki, tylko trzeba je mieć.awakqwq napisał/a:Wiem że 900 dla studenta to sporo ale szkło takie kupuje się raczej na lata więc może warto dołożyć?
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
A tam, swoją sprzedałem znajomym za niecałe 300 zł, ze dwa miesiące temu .Arczibandit napisał/a:Co do FA 50/1,7 to chyba kwota 500-600 jest raczej nieosiągalna
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Praktica MTL 5...Samsung GX-1S
dual kit + Pancolar 50/1,8 + Jupiter 200/4 + Jupiter 85/2
doszedł K7 i Samyang 8mm