milo  Dołączył: 01 Sie 2006
Cena 6x7
Witam,
jaka cena bedzie odpowiednia za pierwszego 6x7, z takumarem 105mm. Wszystko w dobrym stanie. Body bez drewnianego gripa.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Gdzie? :)

Spinner  Dołączył: 22 Mar 2006
Dla kupujacego czy sprzedajacego?:-P

Pzdr
Spinner

O, to Spinner zadał podstawowe pytanie.

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
milo napisał/a:
Witam,
jaka cena bedzie odpowiednia za pierwszego 6x7, z takumarem 105mm. Wszystko w dobrym stanie.
Alez wpadles milo ;-) Ja do etapu rozwazania kupna jeszcze nigdy nie dotarlem. No moze raz, jak Jacek Doktor jeszcze na liscie sprzedawal 6x7 z dwoma szklami za jakies smieszne grosze - pamietam jak dzis to ogloszenie - oficjalnie sprzedawal dwa szkla, a 6x7 dokladal gratis jako tylna zatyczke, mimo, ze u takiego leica-shop bylby okreslony jako stan idealny.

Na ebayu schodza po okolo 500 dolarow. Do 1800 moim zdaniem warto sie zastanawiac. Ale to moja percepcja ;-)

dz.

Janes  Dołączył: 26 Gru 2006
na Allegro jest "ciut" droższy.

Cytat
Dla kupujacego czy sprzedajacego?:-P

Dobra cena dla kupujacego, z opcja 'to warto kupic ze wzgledu na cene'. Nie pali mnie bo mam 645... Czyli jaka cena bylaby okazyjna?

milo napisał/a:
Dobra cena dla kupujacego, z opcja 'to warto kupic ze wzgledu na cene'
na ebayu, tak jak dzerry napisał, warto kupić za 450-500 usd w dobrym stanie (wersja z MLU). Ja kupiłem swego czasu z gripem, pryzmatem z TTL i SMC 105/2.4 za 525 w super stanie, i to nie była jakas tam wielka okazja (śpieszyłem się trochę).

No to zapytam inaczej czy za 1500zl okazja bedzie kupic 6x7, bez gripa, z pryzmatem TTL, i Takumarem 6x7 105mm?

Skocz do: