Cambo
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Alez wpadles milo Ja do etapu rozwazania kupna jeszcze nigdy nie dotarlem. No moze raz, jak Jacek Doktor jeszcze na liscie sprzedawal 6x7 z dwoma szklami za jakies smieszne grosze - pamietam jak dzis to ogloszenie - oficjalnie sprzedawal dwa szkla, a 6x7 dokladal gratis jako tylna zatyczke, mimo, ze u takiego leica-shop bylby okreslony jako stan idealny.milo napisał/a:Witam,
jaka cena bedzie odpowiednia za pierwszego 6x7, z takumarem 105mm. Wszystko w dobrym stanie.
pozdrawiam,
dzerrry
|K-3II|K20D|DA 18-55|SIGMA 70-300 APO MACRO| Orestor 135/2.8 M42|Pentax FA28-80|Jupiter 85/2|SD 4GB| AF-540FGZ :D
CytatDla kupujacego czy sprzedajacego?:-P
Cambo
na ebayu, tak jak dzerry napisał, warto kupić za 450-500 usd w dobrym stanie (wersja z MLU). Ja kupiłem swego czasu z gripem, pryzmatem z TTL i SMC 105/2.4 za 525 w super stanie, i to nie była jakas tam wielka okazja (śpieszyłem się trochę).milo napisał/a:Dobra cena dla kupujacego, z opcja 'to warto kupic ze wzgledu na cene'
Cambo