Cytat
Na podstawie tych danych Canon poinformował, iż zdjęcia wykonano za pośrednictwem 3-letniego modelu Canon Rebel 350, dostępnego w sprzedaży jedynie na terenie Stanów Zjednoczonych oraz Kanady. Ustalono również numer seryjny urządzenia - 560151117.
To może w krótkim czasie pozwolić na zidentyfikowanie sklepu, w którym model został sprzedany. Co więcej, producent wychodzi z założenia, że w tak długim okresie czasu właściciel aparatu przynajmniej raz musiał oddać go do serwisu, bądź naprawy, a to już tylko krok od ustalenia danych jego właściciela.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a::shock: permanentna inwigilacja
jerz napisał/a:Mnie tylko zastanaowilo, dlaczego w ogole Canon wyszedl z taka propozycja.
To typowa akcja reklamowa. Chodzi o Pottera. Nie sądzę, by na jakąkolwiek inną tego typu akcję ów potentat zareagował w ten sposób.jerz napisał/a:Mnie tylko zastanaowilo, dlaczego w ogole Canon wyszedl z taka propozycja. Przeciez tym sie powinna zajac policja.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:To typowa akcja reklamowa.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Kasetka różne rzeczy potrafi przeżyć. Wiem, bo widziałem.jerz napisał/a:Pozdrawiam z nadzieja, ze zywotnosc Pentaksow jest planowana na nieco dluzej ;)
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:djack, fotkę masz?
CytatMnie tylko zastanaowilo, dlaczego w ogole Canon wyszedl z taka propozycja. Przeciez tym sie powinna zajac policja. To w sumie dosc smutna wizja, ze korporacje beda sie rozliczac z pojedynczymi ludzmi "na wlasna reke".
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF