K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
120 | 135 | APS-C
C330s 67 45 75 105 165 | MXx2 MES (nie działa) MZ-5n (nie działa) 28 50 35 43 (nie działa) 50 | GRII K-5 21
JORGE.MARTINEZ@PL | Jeden Aparat 7.0 | Instagram
K-5, S9600
jitt napisał/a:http://www.finanse.mf.gov.pl/systemy-informatyczne/e-deklaracje i wysyłasz przez Internet
MZ-50, K-50, DSC-W35.
fotki
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
pozdrawiam,
dzerrry
K-5, S9600
Tak tylko dla jasności - z każdego programu do PITów możesz puścić formularz po prostu na drukarkę, nawet czarno białą, nawet na A4, podpisać, zszyć i zanieść do US. Także z e-deklaracji.powalos napisał/a:Jak już wcześniej napisałem, niektórzy (szczególnie starsi) chcą mieć "papier" w ręce z podbitym poświadczenie, że oddali.
O, a to dobrze wiedzieć.Pentagram napisał/a:Program polecony przez opiszona, również ma możliwość elektronicznego składania deklaracji.
pozdrawiam,
dzerrry
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
bo jakby coś byo nie tak, to Urząd nie czepi się błędu systemowego a deklarującego - dlatego ja zawsze swój PIT wypełniam elektronicznie (wygoda obliczeń) a potem druk i wypisuje ręcznie w 2 kopiach mam przynajmniej ja co i dowód i spokójpowalos napisał/a:iektórzy (szczególnie starsi) chcą mieć "papier" w ręce z podbitym poświadczenie, że oddali.
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Po wyslaniu PITa przez deklaracje, dostajesz Urzędowe Potwierdzenie Odbioru. Ja wypelniam PITy calej rodzinie i znajomym krolika i jakos nie wyobrazam sobie juz klepania tego recznie i biegania po Urzedach Skarbowych. No ale jak kto lubi.arQ napisał/a:bo jakby coś byo nie tak, to Urząd nie czepi się błędu systemowego a deklarującego
pozdrawiam,
dzerrry
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Jak juz wczesniej pisałem - skladane w lutym i marcu - zwrot po TYGODNIU.matb napisał/a:Dodatkowo mam wrażenie, że zwrot nadpłaconego podatku szybciej wpływa na konto
pozdrawiam,
dzerrry
laaval napisał/a:a jak ktoś nie ma adobe readera?
dzerry napisał/a:Jak juz wczesniej pisałem - skladane w lutym i marcu - zwrot po TYGODNIU.matb napisał/a:Dodatkowo mam wrażenie, że zwrot nadpłaconego podatku szybciej wpływa na konto
kaSetka z zabawkami